Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Zahrádka si asi přečetla komentáře pod svým minulým (předminulým?) blogem a pochopila, že svými emocionálními výlevy nad špatnou vládou a její údajnou vinu za všechny hříchy světa si moc velkou karmu či podporu čtenářů nezíská. Tak nyní z neveselé situace sice stále viní vládu, ale aspoň vyzývá ke spolupráci. Možná pochopila, že žádná vláda v zemi hlupců nebude úspěšná. Nabádat k tomu jít "dostat přes hubu" na náměstí je stále dost hloupé, ale například snažit se věci měnit už dává větší smysl. Možná časem i pochopí, že problém, kteří způsobili svou hloupostí lidé v dané v zemi svým jednáním, mohou napravit zase jenom lidé v té oné zemi. Nikoliv jejich vlády. Vláda, ač se jí občas něco nepovede, nešíří nákazu. A taky není s to zabránit průšvihu, když ji polovina národa hází klacky pod nohy. Škoda jen, že kvůli tomu musí umírat lidé, aby toto všem, nebo aspoň podstatné většině lidí došlo.

2 0
možnosti

J26a12n 71A53b78r63t

22. 10. 2020 14:07

Kolaps zdravotní péče je jen vládou a médii podsouvaný dojem. Ničím neopodstatněný, pouze srovnáním s ČR neporovnatelně poddimenzovaným italským zdravotnictvím. Opatření o uzavření ZŠ posunulo eventuální kolaps zdravotnictví blíže, přesunutím zdravotníků na OČR.

2 1
možnosti

"...půjdu na Staromák, jděte k volbám...." není to málo, není to pozdě?

Má někdo jiný konkrétní nápad? Já ne, jen papalášům už ZAS nevěřím. Jen se chovám odpovědně a doufám.............:-(.

0 0
možnosti

Tak, tak - koronavir řádí jen u nás. Až se k moci dostanou tihle kompetentní myslitelé od Pirátů a spol., bude konečně dobře, ozdravíme:-)

6 0
možnosti

no u nás řádí nejvíce a už dlouho a vláda se v tom pachtí...kdokoliv by byl lepší třebas si zmoklý pes, ten by alespoň každý den neměnil rozhodnutí...

0 0
možnosti

Hezky jste to napsala. Třetí či desátá vlna. Půjdu s vámi na ten Staromák, pokud tam budou lidé, jako jste vy. Slušní, odhodlaní, ale zároveň si uvědomující, že koronavirus se překričet nedá, že hozenou dlažební kostkou ho nezaženeme, že ranou pěstí ho nepřepereme.R^

1 1
možnosti
Foto

I13v50a91n 95V90e95s90e53l70ý

22. 10. 2020 11:42

Víte u mě si to podělali na jaře těm rouškami úplně všude pod širým nebem a ve vlastním autě když jedu sám a následným, známým, posíláním policie na nudisty u rybníka což dnes, zatím, tak tvrdé není. A druhá věc bylo až arogantní vyhrožování nejen Prymulovo ale i premiérovo občanům jako dětem ve škole a Hamáčkova hra na city hraničící s vydíráním místo vysvětlování a čísel bez přívlastků "rekordní, ..." která tak nějak drží pod pokličkou. Tak to vidím já osobně a v podstatě dodržuji opatření, jen na procházce se psem nenosím roušku i v zástavbě protože např. dnes jsem potkal dva lidi na hranici dvou metrů a dalších pět jsem pouze viděl. Když někoho potkám jak dlouhý je asi ten " kontakt"? Sekundu, dvě? Kolikrát asi vydechnu? A to ta slavná e- rouška a předešlá slova hlavní hygieničky mluví o kontaktu patnáctiminutovém pro možnost nákazy.

1 0
možnosti
Foto

J30i15ř12í 23K71i98n92d95l

22. 10. 2020 11:53

Podle odborníku nákaza se přenáší při blízkém kontaktu v uzavřeném prostoru a ještě musíte mít oslabenou imunitu. Pokud je někdo testován jako pozitivní, neznamená, že je nemocný a infekčních. Covid je v něm neaktivní, jako jiné viry v jeho těle, třeba chřipka. 85 procent nakažených nemá žádné příznaky, anebo jenom mírné. 10 procent je nutné hospitalizovat v nemocnici a 5 procent má závažné důsledky.

1 0
možnosti
Foto

J30o60s40e22f 70B89á32r36t94a

22. 10. 2020 11:04

Na opozici a media jste zapomněla, nejsou bez viny.

5 0
možnosti

samozřejmě, že jsou bez viny...zodpovědnost má jen vláda a premiér...

1 3
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2146x
Mgr. Michaela Zahrádka Köhlerová

Vystudovala 2 LF UK obor fyzioterapie, 2008 – 2012 psychoterapeutický výcvik ve skupinové psychoanalytické psychoterapii, 2007 – 2012 pracovala na soukromé poliklinice Medicom jako vedoucí fyzioterapie a odborný garant. Od 2011 v PL Bohnice, kde se spojuje terapie duše i těla.

Seznam rubrik

Oblíbené články