Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... mezi řádky už ani číst nemusíme,- stačí popis průběhu kriminálního deliktu (včetně následku) "někde" v Západní Evropě a máme naprosto jasno!

0 0
možnosti

Vite pane Cermane,

ono v Nemecku je to tak, ze pokud neco nevim, tak o tom jednoduse pomlcim. Az kdyz se slusny novinar dovi o koho se jedna, napise o tom. To jenom drbny mluvi ci pisi o svych domnenkach. 8-o

0 8
možnosti

Je třeba tohle svinstvo vysemenit i u nás, abychom konečně tu vyspělou Evropu dohnali.

4 0
možnosti

Divil bych se, kdybych dnes neviděl video, jak dva němečtí policajti kontrolují na nádraží mladíka v kapuci, byl to asi migrant, nechtěl se s nimi bavit, fakoval je, oni pořád slušní, slušně ho odvedli na stanici, řekl jim, že s nimi nebude mluvit, ukázal jim nějaké papírky a oni ho pustili...Neprohledali ho, nebrali otisky. Podle mě se choval jako ěkdo, kdo nese drogy nebo něco, co ukradl, nebo nechtěl, aby zjistili, kde žije...mluvil ovšem německy. Nevím, zda policajti byli rakovinově slušní, sebevražedně slušní, protože tam byla kamera nebo proto, že mají zakázáno chovat se trochu asertivně, natož agresivně....?

5 0
možnosti

Stejní policajti by se chovali velmi asertivně vůči vám i při podezření, že jste porušil nějaké předpisy.

1 1
možnosti

I85v57a29n 69M95i62n33á28ř

21. 10. 2020 23:22

Naprostá většina každodenní migrantsko-muslimské zločinnosti je skutečně utajována. Německo, které okázale otevřelo náruč více než milionu pologramotných migrantů, jen zoufale zastírá - jaké problémy s nimi ve skutečnosti má.

22 0
možnosti

Přeji jím to obohacování. Byla a je to jejich svobodná volba.

1 0
možnosti

Zvládneme to, v rámci hodnot Evropy, ke které islám patří!

0 2
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 27,04
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.