Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V blogu je uvedeno, že bylo nové letiště v Berlíně otevřeno. Kousek níž jsem napsal, že letiště teprve bude otevřeno. Ve skutečnosti byl otevřen vládní terminál. Letiště bude (nedoje-li zase k nějakému překvapení, ale snad už ne) otevřeno 31. 10. 2020.

0 0
možnosti

J84a81n 55Š23e93s40t37á31k

24. 10. 2020 11:54

Od toho letiště jste pak nějak utekl:-), ale jaké je resumé nakonec? Asi ho v podstatě vůbec nebylo třeba, že...

0 0
možnosti
Foto

Ono ho bylo třeba začátkem této dekády, ale zrovna teď, když letecká doprava prožívá coronavirovou krizi, tak to je opravdu vtipné. Teda esli vopravdu vodevřou. Zdá se, že na terminálu dva budou ještě chvíli bastlit. A stěhování ze starých letišť bude na etapy.

0 0
možnosti
TL

Souhlas R^ bohužel.

Pokud se týká hradního hydroxyla, mám obavu, že ten má úplně jiné starosti,

pokud tedy vnímá, že nějaké má, spíše mu je vhodně podsunou jeho IQ rádci.

A SRN, těžké to srovnání ... vzhledem k tomu obě děti tam léta žily, žijí, trochu více to vnímám. Kéž bychom se jim v těchto budovatelských apsektech přiblížili...

Letiště WB tím samozřejmě nemyslím, toto považuji spíše za:

omnis exceptio est ipsa quoque regula ...

0 1
možnosti
OF

Vy máte tu Moravu rád asi stejně jako pán Berbr.

Nejste příbuzní ? :-P

1 0
možnosti
Foto

Ono to nové letiště v Berlíně ještě nebylo otevřeno. Stát se tak má 31. října 2020. Ale snad to letiště teď opravdu po několikerém posunutí termínu otevřou. Nejhorší průšvih byl v roce 2012, kdy mělo být letiště 3. června uvedeno do provozu. Už se prodávaly letenky, byly nasmlouvány letecké společnosti, firmy pro služby na letišti (obchody, restaurace, atd.), byly uzavřeny pracovní smlouvy, objednáno zboží a zásoby (třeba potraviny pro restaurace), atd. atd. Současně se měl ukončit provoz letišť Tegel a Schönefeld a bylo připraveno stěhování obou letišť na jeden den (nebo dva dny, už nevím), kdy měly jezdit po uzavřených komunikacích (Tegel je na opačném konci Berlína) kolony nákladních vozů, vše se mělo okamžitě vybalit a prakticky s minimálním přerušením leteckého provozu do a z Berlína jen na tu dobu stěhování zahájit provoz nového letiště. No a asi tři (nebo čtyři, už nevím) týdny před otevřením zjistili požárníci tak závažné nedostatky, že se otevření muselo zrušit. A pak to šlo od jednoho slíbeného termínu k dalšímu pro vždy nově objevené nedostatky. Tak se necháme překvapit, jestli se to teď nakonec přece jen podaří.

0 0
možnosti
PK

Nebožtík Jakeš před několika lety vyjádřil názor, že pokud by zůstal(i) u vesla, tak už by byl obchvat Prahy dávno v provozu. I to může být pravda, jak ve slavné pohádce říkal král Honzovi :-)

1 0
možnosti
Foto

I97v45a16n 23M68a10r38e70k

21. 10. 2020 19:30

Až ten nádherný "moravský kruháč" dokončí, můžete jet v pohodě relaxovat do Luhaček, či do našeho krásného městečka. Ostatně můžete to učinit už i nyní, budete srdečně vítán. Primátor Hřib je zde pečený, vařený. R^

2 0
možnosti
JD

Pečené Hřiby jsem ještě nejedl!

0 0
možnosti
JD

Pane Flaško, nezapomínejte, že dálnice se u nás staví v průměru dvanáct let! Co se teď dostavuje, tak se plánovalo zhruba před deseti léty. Jinak máte pravdu.

2 0
možnosti
JZ

J96a84n 41Z77i15e88g98l15e23r

21. 10. 2020 18:11

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 32,54
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.