Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20i70ř21í 85S82o95c35h32o15r

23. 10. 2020 19:05

Obhajujete neobhajitelné.

1 2
možnosti

J16a39n 39D50o75u62š83e63k

23. 10. 2020 8:08

Když tak čtu diskuse, kde se lidé dohadují o účinnost roušek aj. opatření, dívám se venku jak jsou dodržována. Jak si lidé interpretují některá nařízení, jak se o druhých vyjadřují aj... Přiznám se, že mě neděsí pandemie, ale ta ohromná ignorance, neinformovanost, nezodpovědnost ano.

6 0
možnosti

Níže píšete, že všechny informace mám. Tímto potvrzujete, že níže lžete.

1 4
možnosti

J26a86n 74D38o72u59š95e44k

23. 10. 2020 8:03

Napsání brutálním stylem, ale nelze nesouhlasit. Já osobně vládu nepotřebuji na to abych se choval zodpovědně. Zčásti za to může zdravotnické vzdělání, ale také fakt, že jsem si na jaře prostě sedl a přečetl si ze pár odborných studií (virové nálože, kombinace opatření, materiál roušek a mnoho dalších), poslechl řadu odborníků, vytěsnil rádoby odborníky. Díky tomu jsem schopen ochránit sebe a své okolí a nějaké obviňování jde fakt mimo mě. Že leckdo leccos podělal je fakt, ale já na to nyní opravdu nemám čas. Prostá hloupost občana nás dovedla tam kde nyní jsme. A s tím je potřeba bojovat. Informovaností. Ale to přece za nikoho neudělá vláda, ale člověk sám. Všechny informace k dispozici máme, jen jim naslouchat.

4 0
možnosti

Hloupá třetina obyvatelstva nemá šanci pochopit odborné studie. Ani nemá žádné zdravotnické vzdělání. Jim je třeba to podat jednoduchou a srozumitelnou formu. A to je právě úkolem vlády (zajistit potřebnou informovanost a uvést do chodu nutné procesy), k takovým věcem právě vládu máme.

0 1
možnosti

Cit: "P.S. Hlavně bych se nerad dočkal reinkarnace mediálních a zejména politických mrtvol včetně jejich otce, V.Klause st. Ti i bez viru dokázali tuhle zemi „demokraticky“ vydrancovat. A jejich návrat by tím tenhle virus hravě strčil do kapsy."

.

Tohle je něco, co mě nepřestává fascinovat.

Ano, v devadesátých letech se v politice některé věci nastavily fakt naprosto šíleně a tyhle zvyklosti nás budou brzdit a ochuzovat ještě pěkně dlouho.

Taky by se mi zamlouvalo, kdyby naši politiku neovlivňovali lidi, kteří se tehdy neférově napakovali a lidí, kteří to z pozice politiků tehdy umožnili.

Ale proč probůh věříme, že to jako prezident napraví spolupachatel a jako premiér jeden z těch, kteří na těch poměrech nejvíce zbohatli?

To už by podle stejné logiky mohli dostat šanci třeba ten Klaus jako prezident a Bakala jako premiér.

0 2
možnosti

Docela by mě i zajímalo, s čím konkrétně Marie Chmelařová nesouhlasí. ;-)

Stejně jako u příspěvku Viktora Nárožného níže.

0 0
možnosti

V mém příspěvku níže jsem psal o tom , jak vláda během koronavirové krize dělala jeden kopanec za druhým. Dnes se v Blesku objevil pěkný článek : https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/659071/prave-on-vyhlasuje-nejprisnejsi-opatreni-pod-rouskou-tmy-si-prymula-bez-rousky-vyrazil-do-restaurace.html.... a já se pane blogere ptám . Určitě je za současný stav vinen pouze nezodpovědný národ ? Koho může přesvědčit banda hňupů zvaná ANO o dodržování pravidel a nařízení, když je sami nedodržují ? Já jako manažer jsem se vždy snažil o to, abych svým lidem šel příkladem. Protože pouze jenom tak jsem je dokázal přesvědčit o tom, aby dělali to, co dělat nechtěli...

0 2
možnosti

Autore, kolik vám Agrofert platí? Anebo vám unikla ta omylem uniklá tabulka s Duškovými daty? Zřejmě ANO, jinak byste nepsal hlouposti.

1 6
možnosti
Foto

U toho článku máte vysokou karmu , napsal jste to přesně jak to vidím ! Děkuji R^R^R^R^ .

10 1
možnosti

P45e34t50r 57N18e19d76o13m65a

22. 10. 2020 20:39

Je to vina Babise, to on rozvolnoval opatreni. Ani dnes kdy je jesne ze je krize nejsou opatreni tak prisna jako na jare. Napr. Na jare se musely nosit rousky vsude venku. Stacilo necht rousky povinne aspon v MHD a ve vnitrnich prostorech, tak jako v Nemecku

0 7
možnosti

Vážený pane, a kdo celou dobu křičel, že Babiš omezuje, bere osobní svobody a demokracii. A dnes je zase vinen za rozvolňování. Už na jaře se v Praze protestovalo proti rouškám. Jděte se bodnout. Babiš by se nezavděčil ani kdyby se rozkrájet.

5 0
možnosti
Foto

Nevím, kde byla většina těch co tu píší, když se učilo ve škole přemýšlet , patrně byli doma nemocní a už to nestihli dohnat. Myslí si, že jich se to nedpotkne, jejich rodiny neonemocní. Když čtu co píší mladé matky s dětmi na fcb tak si říkam, zda vůbec měly mít děti sobecné do sebe zahleněné nanynky co jen fňukají.

8 2
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...