Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tento blog je sice o snaze potrestat anonyma trollujícího na webu, v tomto případě asi na Facebooku. Tato snaha je chvályhodná, ale, i kdyby se jej nepodařilo potrestat, stačilo by i jej aposň odhalit a vytáhnout z anonymity.

0 0
možnosti
Foto

A proč by anonymové na sociálních sítích nemohli být beztrestní, když se Vám to nelíbí, tak to nemusíte číst.

1 0
možnosti
Foto

To je vidět, že jste se ještě nedostala na Facebooku do konfrontace s trollem.

0 0
možnosti
PC

Pane autore,

souhlasím, že příspěvek oné pisatelky je za hranou. Nechci se jí zastávat, přehnala to, ale spíše mě napadá otázka, a myslím, že zásadní:

Kdo způsobil, že lidé ztrácejí nervy, ocitají se na ekonomickém dně, bojí se o své děti, nevidí žádné světlo do budoucna? Ta nešťastná pisatelka? Ne! Ona je podobně jako my všichni obětí naprosté zlovůle a cynismu těch, kteří tu od jara zavedli vojenský režim, omezili prakticky veškerá naše lidská práva a svobodu, připravili nám každodenní vstávání do nejistoty, brání dětem v jejich přirozeném právu na vzdělávání. Způsobili, že dochází k likvidaci školství, zdravotníctví, sportu, kultury a všeho, co patří k normálnímu životu. Uvrhli nás do stavu poslušných loutek, s nimiž si mohou trestuhodně nakládat, jak chtějí. A když budou náhodou "zlobit", mají v záloze tvrdou represi ze strany policie, jak nám neustále vyhrožují a jak už také nejdnou předvedli.

Vy chcete podat trestní oznámení na tu nešťastnou maminku (a že jich takových je!), která je už evidentně psychicky a dost možná i ekonomicky na dně?

Nemělo by to trestní oznámení směřovat úplně někam jinam?

4 1
možnosti
JK

Ale prdlajs, člověk člověku vlkem, o ničem jiném to není.

0 0
možnosti
Foto

Tuhle nenávist šíří stát, který svými opatřeními staví různé skupiny lidí proti sobě. To je základní princip vládnutí formou donucení.

4 2
možnosti
PT

P55e94t49r 97T89o96m53e44k

21. 10. 2020 18:55

A jak byste jednal vy abyste tu pandemii zvládl? Aby se nepřeplnily nemocnice? To, co se děje u nás se děje s malými rozdíly na celém světě. Ale vy, Cilich a další geniové to pořád kritizují. Odstěhujte se do Číny, tam vám bude dobře. Tam patříte.

4 2
možnosti

Příspěvek je ubohý, a svědčí o velmi nízké úrovni a inteligenci pisatelky.

0 1
možnosti

:-)) pardon...pisatele.

0 0
možnosti
JT

J71i27r37i 62T43i14c49h22y

21. 10. 2020 17:34

Ten prispevek je plny zloby a nenavisti, ale nejsem si jist, zdali je trestny. Mezitim se ve svete objevuji vskutku zlocinne vyzvy k fatwe a podobne, pritom se proti nim nic nedela.

0 0
možnosti
Foto

Ten nenávistný příspěvek citovaný v blogu je především dílo internetového trolla, který nepíše to, co si mysli, ale to, co si myslí, že naštve a urazí čtenáře. Přitom se samozřejmě skrývá za anonymitou. Nemá vůbec smysl hledat logiku nebo ideologii apod. v tom, co troll píše, on "jen" ubližuje. O takovém jedinci říkají psychologové, že je to psychopat. To neříkám jako omluvu pro jeho chování. Je samozřejmě třeba ho odhalit a vytáhnout z anonymity.

1 0
možnosti
JV

Myslím, že je pořád lepší, když lidé jako vámi citovaný člověk Len Ka si svoji frustraci realizují spisky na sociálních sítích, než aby běhali po ulicích a jim nepohodlné osoby likvidovali skutečně.

Tito lidé si pravděpodobně neuvědomují, že senioři nevznikají nějakou samovolnou reprodukcí v líhni seniorů, ale že se narodili, byli dětmi, chodili do škol a získali nějakou kvalifikaci, pak většina z nich mnoho let pracovala, zakládala rodiny, stavěla domy, vynalézala moderní technologie, atd., atd., aby následně zestárlá dosáhla důchodového věku a dočkala se zaslouženého důchodu a odpočinku.

Představa, že vyplácený důchod jsou "peníze za nic, jen za dýchání vzduchu", jak jsem kdysi slyšela od jednoho mládence školou povinného, je, bohužel, velmi rozšířeným názorem.

Mnozí tzv. mileniáni se mylně domnívají, že všechno pohodlí a vymoženosti moderních technologií tu jjsou odjakživa, není tedy nutné si budovatelů této dnešní samozřejmosti nikterak vážit.

4 0
možnosti
PB

P42e21t28r 69B75u77r23i93a32n

21. 10. 2020 16:13

Dnešní doba je bohužel už tak pokroucená, že jakýkoliv názor se rozlišuje pouze na: souhlasný a nenávistný.

Někam se nám vytratily stupně jako: nechtít, nemít rád, nerespektovat, odsuzovat, nesouhlasit, odmítat, pohrdat apod.

Nenávidět je stav, kdy si jedinec přeje, aby daný cíl nenávisti byl zničen, umřel, neexistoval.

Nevšiml jsem si, že by ona pisatelka svého extrovertního příspěvku přála důchodcům kolektivní smrt, či k ní vyzývala.

1 9
možnosti
Foto

J25i97ř29í 47K13a45r43b45a59n

21. 10. 2020 16:26

Vy tam nenávist nevidíte? Zkuste si najít jak se po nástupu nacismu v Německu psalo o Židech. Podobnost čistě náhodná?

11 0
možnosti
Foto

Dá se ten anonym identifikovat?

0 0
možnosti
JV

Existuje IP adresa a podle její struktury je možné lokalizovat IP adresu kdekoliv na světě. Tak uvidíme. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 23,37
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik