Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J87a40n 65K52l73á77s89e32k

21. 10. 2020 21:14

Máte karmu.R^

Ale jinak se, paní Köhlerová, s naší vládou netrapte a nestyďte se za ní. Ta sestava si to prostě nezaslouží. Co se Prymuly týče, to je kombinace diletantství a narcismu. Normálně uvažujícímu člověku je jasné, že výsledky jakýchkoliv opatření se neprojeví za den, ani za dva dny, ani za týden. I těch jeho stále omílaných 14 je málo. Prymula prostě dostal moc a moc chutná, jak už dávno napsal Ladislav Mňačko. A Prymulovi hodně chutná, když může obden lidi cepovat, vydávat nařízení, příkazy, zákazy, atd. Ale nic netrvá věčně...

0 0
možnosti
Foto

Prostě furťák, jak prohlásil můj bratr. :-)

0 0
možnosti
PC

Naprostý souhlas s obsahem Vašeho blogu. Nejsem sice pesimista, ale z toho, co tu vláda předvádí, je naprosto jasné, že v tom chce nadále pokračovat. Podle plukovníka se prý situace uklidní, "čísla" klesnou, když se zakáže všechno, co jen zakázat lze.

Kdybych tomu i chtěl věřit, co se ale stane, až nám vrchnost trochu povolí šrouby? Ano, přijde zákonitě 3. vlna - a gauner + spol. s tím už počítají! Vždyť je to tak průhledné, že jenom hodně hloupý člověk si tohle nedokáže vydedukovat!

Vám karmaR^

1 0
možnosti
PC

+ ještě doplním, co jste v blogu zmínila: Už jste někdy viděla, že by psychopat dobrovolně navštívil psychologa nebo psychiatra?;-)

1 0
možnosti
KV

Nekdo tady vyklada, ze by stat mel zverejnit modely, podle ceho se rozhoduje, Na co by Vam to bylo, Vy byste jako psycholozka a fyzioterapetka tem modelum rozumela? Totez se tyka Petra Fialy, ten jako politiolog tomu rozumel:?

5 0
možnosti
JD

J28a62n 49D94o13u53š64e47k

21. 10. 2020 18:28

Ten by jim samozřejmě porozumněl. :-P

1 0
možnosti
Foto

Promiňte, že trochu odbočím, ale nedá mi to a musím se zeptat. Ten styl těch titulků, tím sledujete co? Má to nějaký skrytý význam?......8-o:-)

0 1
možnosti
Foto

Tak se nefrustrujte a zkuste se přizpůsobit.

Nikdy totiž není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.

5 0
možnosti
PC

"...Nikdy totiž není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř." (p. Moudrá)

---------------------------------------------------------------------

Tak to můžete jít přednášet těm, kteří se už dostali "díky" naší moudré vládě na samé existenční i zdravotní dno. Ale na vlastní riziko!

0 1
možnosti
VB

Ale jo, statistiky jsou, např. že se Češi nejvíce nakazí mj. na pracovištích (vč. jejich cesty veřejnou dopravou), ale chybí mi - zatím jsem to nenašla u hygienic. stanic ani u vládního úřadu - rozpracování podmínek pro jednotl. typy podniků, např. omezení počtu osob vstupujících do veřej. knihoven, způsob práce tak, aby se zaměstnanci nenakazili od sebe navzájem apod. V zahraničí to mívají. Takže např. pražská hygienic. stanice by měla mít projednaná opatření pro různá pražská pracoviště. Tato a další opatření prokazatelně snižují šíření nákazy, takže si daný stát může chvíli vydechnout, věnovat se obnově ekonomiky apod. Virus z Číny je však zatím příliš odolný, takže je lepší duševně se připravit na delší období postupného sžívání populace s ním, při minimalizování ztrát na životech.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
Foto

P80e18t21r 46H16a32n36n87i38g

21. 10. 2020 14:20

Chodím si pro léky do lékárny, jejíž majitelkou je Palestinka z Izraele, resp. Palestinských území. Ptal jsem se, jak je to možné, že v samotném Izraeli byla situace tragická 10 000 nakažených za den a na Palestinských územích sotva 2000 za den. Ptal jsem se, jestli to bylo tím, že se provádělo méně testů. Její rodina, která v Palestině zůstala jí naopak psala, že se v Hebronu testovalo hodně, stejně jako v Jeruzalémě. Ale že, na rozdíl od Izraele samotného, kde se Netanjahu musí ohlížet na koaliční partnery a další volby, na Palestinských územích úřady nastolily skutečně přísný režim. Kdo neposlouchal nařízení, byl okamžitě pokutován, Hebron bylo uzavřené město. Čili, já říkám, kdyby lidé respektovali nařízení (v metru 50% lidí rouška pod nosem) na zastávkách už skoro vůbec, tak vláda nemusela sáhnout k těmto přísným opatřením, k lock downu

12 0
možnosti
Foto

A zejména kdyby pan ministr Hamáček nešel navštívit nakaženého kolegu. ;-D

1 8
možnosti
JL

Mně se zdá, že blogeři jsou fňukny. V našem městečku vidím, že všichni nosí roušky, nikdo nemává transparentem, neútočí na policii (žádná tu není vidět), co má asi vláda dělat jiného než zavírat, co zavřít jde, kde se lidi nakazí? Dělají to tak všude... Jiná věc asi je, že Evropan je obecně vyděšenější než Afričan. Babiš jako premiér je vyděšený, že ho opozice a média obviní, že způsobil smrt tisíce lidí - ano, to se špatně poslouchá.

9 0
možnosti
Foto

Ano, zejména je potřeba zavřít drobné provozovny, kam přijde jeden člověk za hodinu a je tam pár minut.

Právě jsem prohlížel seznam výjimek, kterých se netýká. Spíš se měl zveřejnit seznam těch, kterých se to týká.

1 4
možnosti
ND

Mno, nebaví mě to, ale podstatný je jediný důvod -

Nezahltit zdravotnictví -

když jsem to pochopila já, tak byste to mohla pochopit taky...

15 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2146x
Mgr. Michaela Zahrádka Köhlerová

Vystudovala 2 LF UK obor fyzioterapie, 2008 – 2012 psychoterapeutický výcvik ve skupinové psychoanalytické psychoterapii, 2007 – 2012 pracovala na soukromé poliklinice Medicom jako vedoucí fyzioterapie a odborný garant. Od 2011 v PL Bohnice, kde se spojuje terapie duše i těla.

Seznam rubrik

Oblíbené články