Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Zajímalo by mně, jestli má na Covid skutečně vliv teplé a slunečné počasí, jak se na jaře říkalo. Protože jestli má, tak si na zlepšení musíme počkat do jara.

0 0
možnosti
DV

D37o40r33a 38V66e26s60e31l47á

22. 10. 2020 0:12

Pokud zaměníte slovo "Covid" za slovo "Chřipka" ve své otázce, můžete si i sám odpovědět z empirických zkušeností milulých let.

Takže ano, v prosinci - lednu - únoru (rok od roku +- ) chřipka vrcholí, pak nemocnost prudce klesá k jaru a opět nabírá na síle na podzim. Bohužel, teď máme podzim a zfanatizované vystrašené obyvatelstvo ve válečném, opravuji - nouzovém stavu 8-o

2 0
možnosti
DV

D46o33r11a 55V11e88s47e48l14á

21. 10. 2020 13:57

Není přece možné, aby si drtivá většina obyvatel ČR nevšimla podezřelé podobnosti šíření pandachřipky s nástupem chřipkového období ve všech předchozích letech 8-o

1 1
možnosti
LH

tak to jsem si fakt nástupu pravé chřipky v záři nevšimnul - omlouvám se - vždy nastupovalal v prosinci,lednu...

1 0
možnosti
VD

Reakce na dnešní nově vydaná omezení:

Mega podvod našich představitelů zjevně graduje.

Vypadá to, že věrohodnost čísel z pera ministerstva zdravotnictví je neudržitelná.

A tak je potřeba velice rychle vygenerovat alibi a důkazy, že vydaná opatření, utracené veřejné prostředky a nadělané dluhy, že to všechno bylo opodstatněné a dostatečně účinné.

V listopadu přijdou s tím, že mají nová aktuální čísla, že jsou neskutečně dobří, protože se jim podařilo Covid takto dostatečně utlumili. Ale jinak budou neustále ve střehu a kdykoliv všechno vrátí zpátky.

Je to odporná zvůle a totalita zaštiťující se pokryteckou starostlivostí o zdraví a životy lidí. Toto je zločin mocných na lidech a celé naší společnosti.

:-)

3 2
možnosti
MB

p. Dorotík, tak už jedou ! Lékaři z USA ! ...

A. Babiš poprvé dodržel své slovo - Jsme příkladem a na špici" = Ostudy ! Je dobré dále odebírat hygienické šmejdy z Asie a co nejvíce vyřadit české dodavatele. Co Miloš? Kdy přijedou na pomoc ruští a čínští přátelé ? Nemělo by se opět běžet na letiště a děkovat za vyslaného Corona vira ? Tak by to přece bylo lépe ! Aby nám zase někde neuvázly klavíry ! Na čem by vláda dále přehrávala svou symfonii úspěchů ... ? :-)

0 3
možnosti
JK

Vláda nám data nechce říct, ani opozici, přitom je to jediný věrohodný zdroj. Čeho se bojí? Nechci ani spekulovat, že je nemají. Jinde v Evropě průběžně data uvolňují a důvěra je vyšší. Jak se objeví nějaká ptákovina, musíme být první, pak nás mají mít rádi. Češi jsou pak potížisti, přitom za to může Slovák.

Místo poskytnutí dat, si nyní schvalují zákon, aby je poskytnout nemuseli. Znovu se ptám proč?

5 1
možnosti
VB

Jaká data potřebujete? Proto, abychom věděli, kde jsme, stačí r, počet nově nakažených, kapacita lůžek, počet hospitalizovaných, mrtvých, případně rozložení na jednotlivé kraje... Opozice pořád nemá data, aby nám řekla, jak by jednala ona? Jaká data ještě za současné situace potřebuje? A přesná data vlastně ani mít nemůže a nemusí, při exponenciálním růstu se případná chyba další týden rychle dožene....

Promiňte, ale pokud dneska někdo nemá data k politickému rozhodování, tak to je jeho problém a podle mě nemá v politice co dělat.

2 0
možnosti
PK

Ano, brzy dostaneme od EU medaily za nej promoření v rámci Evropy a posléze za nej úmrtí na sto tisíc lidiček...

2 0
možnosti
VD

Vy jste se také podíval do kávové sedliny a nebo jste poslouchal nějakou tiskovku naše ministra zdravotnictví?

:-)

1 1
možnosti
JR

J43a72n 51R57á70ž

21. 10. 2020 12:04

Největším zločinem vlády je, že brání protiústavními prostředky šíření COVID19. Že se celá opozice neumí sjednotit k zabránění vládě v potlačování ústavního práva každého občana se nechat nakazit je chybou. V tom má autor naprostou pravdu.

Každý má ústavní právo být nemocný a hájit tuto svobodu před zásahy vlády , by mělo být prvořadým úkolem opozice.

5 3
možnosti
VD

Já píšu spíš o účelové manipulaci s informacemi a tak i s lidmi ...... a podivném jednání našich i opozičních politiků, o těch vládních už ani nemluvě.

Ale pokud Vy skutečně myslíte to, co píšete, tak s Vámi celkem souhlasím.

Každý člověk má právo rozhodovat o sobě samém, pokud nepůsobí násilí ostatním a neohrožuje tak ostatní lidi.

Totalitu jsme přece "odmítli a vymetli" už v listopadu 89, ne?

:-)

2 0
možnosti
JH

Ještě jednou a naposledy: Více a více to tady nějak smrdí, pane Dorotíku. Koukněte do trenek:-)

3 4
možnosti
VD

To jsem docela rád, že je to už naposledy.

Nějak se s tím nemůžete prosadit, že ano?

:-)

3 0
možnosti
PC

Mám úplně stejný názor, pane Dorotíku. Karma R^

3 0
možnosti
Foto

8-o... a to všechno myslíte opravdu vážně???

5 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik