Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

I do dnešní doby zní slova Ježíše Krista po zmrtvýchvstání: Nebojte se!

Přiznám se, že jsem to již přestal detailně sledovat, protože ta rozhodnutí mění rychleji, než stačím v ČT, přes vynikající úsilí redaktorů včetně Moravce, Stacha a Piskaly, usledovat!

Podzimní průběh byl známý již na jaře, ale politici se nechali unést pocitem vítězství nad koronavirem, i když jeho letní oslabení nebylo jejich zásluhou! Již v srpnu mnozí varovali průkazem exponenciálního růstu nakažených, ale Babiš na ta varování nereagoval, protože se blížili volby, které nechtěl prohrát. Teprve po volbách se začalo reagovat na pandemii a to už bylo pozdě.

Prymula předpokládá největší zátěž zdravotní péče kolem desátého listopadu. Vydrží ten nápor naše zdravotnictví? Lůžka jsou již dávno naplněna koronavirem, pacienti jsou ukládáni na ostatní oddělení, kde není personál vycvičen na infekci, natož životně nebezpečnou infekci! Koronavirus se šíří v domovech důchodců, v nemocnicích, mezi lékaři, mezi sestrami, mezi pomocným personálem. Již dnes jsou nakaženy tisíce zdravotníků!

A v této chvíli, kdy hrozí selhání zdravotní péče, se scházejí občané na Staroměstském náměstí bez roušek, bez rozestupů, aby masivně rozšiřovali smrtelnou infekci koronavirovou! To mi rozum také nebere!

Ale už nejde jen o koronavirus a tisíce mrtvých. Babišova vláda v létě selhala. A teď je nebezpečí selhání naší ekonomiky!

!!

0 0
možnosti
Foto

Na ty bijce pode mnou nedejte. 1) chápete, vnímáte a podřizujete seR^ 2) ta sinusoida směrem z vládních úst je gró věci, proč se někteří můžou v dobré snaze a dobrém vysvětlování strhat a ti méně trpěliví toho začnou mít - k nesprospěchu věci, už dost. 3) média skutečně ukazují jen to špatné. Pro lidi pod dlouhodobým stresem je už po třičtvrtě roce zkrátka nutné vidět i naději. 4) kdysi se točily filmy o hynovitém přístupu novinářů a fotografů Ameriky... hmm, etika neetika, my to dneska chcem nás, a v první lajně. Jako Vy skutečně nevím nevím a říkáte to za mneR^ díky za článek:-) i za rozumný přístup a pochvalu policie jako profíků.

0 0
možnosti
MB

Mám nějaký věk. Mylně jsem se domníval, že mne již nic nemůže překvapit. Vítám tedy objev, že Coroně zasadí poslední ránu řidič v autě, ve kterém jede sám. Podobně jsem si říkal - Může být pro ČR něco horšího, jako KSČm ? Odpovídám si samotný - ANO, může ... :-)

2 1
možnosti
Foto

J66i78ř96í 79K65a11r84b56a78n

20. 10. 2020 10:01

Řidič který v autě jede sám roušku mít nemusí, takže váš nový objev je bohužel omyl ;-)

1 0
možnosti
EZ

Tak to musejí být "bratři" u vytržení, když jim začnete kázat ta svoje moudra.

0 0
možnosti
JK

Řidič v roušce ohrožuje sebe a své okolí. Rouška řidiče rozptyluje podobně jako mobil a omezuje dýchání, což má vliv na jeho soustředění. Pokud se rozhlédnete doleva a doprava, což ve městě je často, musíte si upravit posunutou roušku. Navíc řidič s brýlemi a rouškou je sebevrah i vrah, jakmile se vám rouška posune dýchnete si na brýle a v tu chvíli jedete naslepo, ať žije BESIP.

Nevěříte? Udělejte si pokus, jako spolujezdec počítejte kolikrát si řidič sáhne na roušku a upravuje ji, často i když to není potřeba. Pokus se samozřejmě předem řidiči nehlásí.

2 1
možnosti
Foto

Je možné pořídit si roušku, ve které se dýchá dobře. Začínám si zvykat a vypadá to, že si ji nasadím občas i poté, co ta hrůza pomine. Například při jízdě na kole, aby člověk tolik nevdechoval výfukové plyny z aut nebo mrazivý vzduch.

0 0
možnosti
Foto

Ne že normální rozum, ale váš rozum to nebere. To není totéž ;-)

3 1
možnosti
KV

nikde naatd svete poradne nevedi, co maji delat, nektere zalezitosti je nutne resit den ze dne a treba je i "zmatecne" menit. Vy a "demokraticka" opozice jedini na svete vedi, jak to delat. Od Fialy, Kalouska, Pekarky a clenky adamitske cirkve ta kritika fakt sedi. Bojo valí za to,m aby na biathlon mohlo prijet 100 tis. divaku z Italie, Rakouska, Nemecka, Francie, podrazeli vladu pri prodluzovani nouzoveho stavu, bojovali za rozvolnovani, proti noseni rousek atd.

obzvlaste vyzivne jsou blaboly o tom , co je nebo neni logicke. Logika v tom tedy nikdy nebyla a ani nikde nebude, protoze to s logikou nikdy nebude mit nic spolecneho, natoz kdyz o logice blaboli ten, kdo nic o ni nevi

4 1
možnosti
MS

Máte pravdu. Osobně si myslím, že máme vládu, kterou nechceme, ale kterou si plně zasloužíme.

Jestliže jsou někteří schopni obětovat tisíce lidí, jenom proto, aby se nemuseli omezit na svém pohodlí a ještě jim to přijde v pořádku, tak jinou vládu ani mít nemůžeme.

1 0
možnosti
MS

Tady se můžete podívat co bere normální rozum. Je to důkaz oficiálního pozvání ultras na demonstraci

https://hnution.cz/8-akce/30-demonstrace-18-10-praha

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS