Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím, profesionálně se nezachovala ani min. Maláčová, ani televize... Spíš mě jímá čím dál větší hrůza z toho, koho máme ve svém čele....

6 1
možnosti
Foto

Ne, že bych se chtěla té hvězdné pěchoty zastávat, ale, upřímně, kdo z nás si nikdy neulevil na adresu svého šéfa "to je ....":-)

Já jo ;-D

3 2
možnosti
KK

Opravdu zasloužená karma. Škoda jen, že většina diskutujících hlavní sdělení vašeho blogu nechápe. Nebo nechce chápat.

4 1
možnosti
JN

Díky - spíše bych tipoval, že za b) je správně. :-)

2 0
možnosti
MB

Josefe, asi se můžeme shodnout na tom, že odvysílaný výrok Maláčové moc etický není. Dobře a co dále ? Já zde dlouhodobě popisuji vládu, jako odnož škůdců - brouka kůrovce. To vše se událo v době konjuktury. Vláda populisticky rozdala co se dalo a následně vybrakovala poslední rezervy. Nemáme nic, počínaje dálnicemi, přes reformy, nějaké finanční rezervy jsou Sci-fi ...

Zněly zpupné kecy, že jsme na špici - ČR bude silnější a důstojnější. Výsledkem je rozvrat státu, plížící se bída a nejistota. A. Babiš, poprvé své slovo dodržel - Jsme na špici ostudy ! Sám působíte ve školství, moje rodina ve zdravotnictví. Minule jsem popisoval OSVČ. Co myslíte, že se zespodu ozývá ? = Je to debil :-)

2 1
možnosti
Foto

Co se týká brakování rezerv, tak se řídíme naším vzorem - Západem. Jsem zvědavý, komu dříve ty rezervy dojdou. Ale, vzhledem k tomu, že všechny naše podniky ovládl Západ, tak v případě jejich likvidace (Solo Sušice- zápalky, Lentilky - což jsou jen ukázky) máme alespoň již viníky známé dopředu - Babiš se Zemanem.

1 2
možnosti
JZ

Asi mi uvěříte, že první, co mě odpoledne po přečtení té zprávy napadlo bylo, že se případu jistě ihned ujme poručík Nožička a precizně identifikuje viníka?:-)

No, ne že bych to dělal z nějaké zlomyslné tradice, ale musím k tomu říci, že se podle mě jasně mýlíte. Alespoň v těch argumentech, jak jste je předložil.

Vycházíte totiž ze tří neopodstatněných domněnek:

1) že chování jedince má být posuzováno nikoli z jeho vlastní svobody a odpovědnosti, ale z chování jedinců stejné kategorie v jeho okolí.

Myslím, že tady asi není třeba podrobně zdůvodňovat odmítnutí argumentu "sice kradu, jiní ale kradou více!"

2 že chování jedince je omluvitelné, pokud se jedinec domnívá, že není natáčen. Tedy "kradl jsem, ale netušil jsem, že mě snímá kamera. Jinak bych nekradl, to dá rozum!" Argument, za který se jistě postaví leckterý řidič, co nerad ošoupává brzdový pedál. Samozřejmě absurdnost tohoto argumentu spočívá v představě, že naše jednání by mělo být hodnoceno podle toho, zda je, nebo není zaznamenáváno kamerou. Že za kamerou budou naše mravy posuzovány jinak než před kamerou. Domnívám se pane Nožičko, že Váš omyl v tomto argumentu pramení ze ztotožnění pojmů kamery a veřejnosti. Že by snad cokoli, co není před kamerou, už zároveň nebylo ani veřejné. Nikoli: soukromí je tam, kde je jako soukromí jasně určeno, tedy třeba na toaletě, za zdmi našeho domu, ve stanu, případně v důvěrném rozhovoru o samotě na veřejném místě. Ne kdekoli tam, kde prostě není kamera. A paní Maláčová stála na chodníku a jednala s veřejností, v tomto případě s veřejnoprávní televizí. Má být proto posuzována za své veřejné jednání. Samozřejmě rozhodně neplatí, že vypnutím kamery se její jednání stává automaticky soukromé a může na ulici tropit cokoli.

3) že chování jednotlivce omlouvají emoce. To je částečně pravda. Ale jen v případech, kdy se jedná o silné emoční pohnutí. Což nebyl tento případ.

20 5
možnosti
JZ

Ještě doplním, že jediné vysvětlení, které by ministrynino chování omlouvalo, by bylo to, že se s přítomným novinářem už důvěrněji znala z dřívějška a byli by spolu zvyklí vést familiárnější rozhovory. Pak by to byl ze strany televize skutečně nehezký úskok, že zveřejnila "rekreační" rozhovor. Jenomže skutečnost, že i po vypnutí kamery se Maláčová chovala poměrně formálně, tomu zatím moc nenasvědčuje.

3 0
možnosti
PK

Tak já byl v životě jen náměstkem velkého podniku a žil pod nesrovnatelně menším napětím než musí být ta vládní. I na té naší úrovni se nadávalo na kolegy, ředitele, nadřízené GŘ, padla neslušná slova ale tenkrát se žádné nahrávání televizí nekonalo. Proto mám pro věc pochopení a měl by na to Babiš s nadhledem reagovat. Co se "škádlívá", to se rádo má, i když by to bylo vyjádření jen pro media. Ale že toho byl AB schopen, nevím, nevím ...

5 0
možnosti
RK

Přesně takto jsem diagnostikoval pana premiéra po tiskovce minulý týden. Má to snad ČT tajit?;-)

9 0
možnosti
AP

"Že se při takovém přehmatu na politikovi „vyřádí“ bulvární média ..." A v tom je ten zakopaný pes.Pravda začíná tam, kde končí signál ČT.

2 5
možnosti
RK

A co tam nebyla pravda?

3 0
možnosti
Foto

Ministryně znectí svého šéfa a moralistovi to nevadí, nevadí mu, že přes tak zásadní výhrady tato osoba dál sedí v jím řízené vládě, ani se nepídí po oprávněnosti nadávky.

Vadí mu, že se to zveřejnilo.

Není to krásné?:-)

33 5
možnosti
Foto

Jedna ministryně nekorektně vyjádří zcela zjevnou pravdu, ale může za to ČT a pan bloger si zase může odplivnout.

16 7
možnosti
JN

Byl bych docela zvědavý, jestli byste na to měl stejný pohled, i pokud by tím "postiženým" politikem byl např. někdo z TOP 09 nebo ODS. ;-)

7 1
možnosti
JR

J92a37n 97R16á72ž

19. 10. 2020 18:56

Snad je to poprvé, co ČT něco ne moc korektního provedla a chválím ji za to R^.

K tomu: Maláčová ten slovní úlet neudělala v soukromí, takže říci o ní, že je kravka, co neumí držet jazyk za zuby, je asi to nejjemnější, co se o ní dá říct.

PS. Politik, který neví, že když se přijde do médií vykecávat, je všechno nahrávané, musí být blbec!

34 4
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 39,77
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik