Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Ochočená média pracující podle manuálu Marka Prchala.

Nevím, jestli je to kouzlo nechtěného, ale lépe jste svým článkem přání příznivců Andreje Babiše ani vyjádřit nemohl

1 0
možnosti
RK

Odmyslete si bulvární konotaci sdělení paní ministryně a zabývejte se podstatou. Z té věty lze vyčíst, že rozhodnutí premiéra bylo minimálně v rozporu s tím, co si mysleli někteří jiní ministři. Opatření přišla z rozhodnutí premiéra pozdě a bude nás to stát hodně. A to je důležité i v kontextu té reportáže. Tady je jednoznačně veřejný zájem.

2 0
možnosti
HN

H84o98n25z75a 38N38o88v43á63k

20. 10. 2020 9:34

De facto televize vyzradila státní tajemství.:-)

1 0
možnosti
OD

O48t53a 37D47v86o42r17a58k

20. 10. 2020 9:27

Tady jednoznačně pochybila ČT. Já se snažím ČT bránit proti útokům všech těch Filipů, Okamurů nebo Klause, ale tady není co bránit. Jestliže jako profesionálové chtěli mít vyjádření Maláčová, že je Babiš d.... tak to mohli doplnit ještě otázkou zda se jedná o její soukromý názor nebo celý názor vedení socanů. Takhle se zařadili někam mezi bulvár či PL

3 5
možnosti
VB

Pokud se Venezuela neumí ovládat, ať jde do lesa sázet stromky. Její problém, ne ČT.

6 1
možnosti
MP

Kritizujete stejne jakykoliv investigativni porad, kde se nataci skrytou kamerou? Tam take obvykle lide pronasi veci, ktere by na kameru nikdy nerekli.

8 1
možnosti
KK

Pokud by ho natáčela ČT a vysílání by neproběhlo po souhlasu natáčených, tak například já bych to určitě kritizoval.

0 2
možnosti
AV

Že Maláčová řekne o Babišovi co si myslí, je mi celkem fuk, ale jak můžete říct vy, pane Nožičko, že Souček, nejlepší fotbalista na světě, je debil???!!! To se nestydíte? A neomlouvá vás ani to, že jste to řekl v soukromí a jistě se celý večer za to v duchu omlouval a sypal si popel na hlavu. Takhle se slávista nechová! To si laskavě zapamatujete! Ta střela šla nad, protože brána byla moc nízká, jinak by to samozřejmě trefil :-))))

4 0
možnosti
PB

P25e85t72r 41B83u68r52i97a78n

20. 10. 2020 7:19

Pokud nějaký dlouholetý politik za 200 000kč měsíčně neví co a jak při styku s médií chodí, nemá vést ani kantýnu, natož ministerstvo.

A pokud nějakého blogera po xx letech překvapí, že se na konci pořadu 168 hodin dává sestřih výžblebtů našich politiků, měl by psát spíše povídky, než politické komentáře. :-)

23 5
možnosti
JN

Pokud to někdo neviděl a tudíž netuší, že tato pasáž nebyla odvysílána na konci pořadu (tam byl tentokrát Prymula, jak si chystal svůj proslov s řediteli FN v pozadí), nýbrž hned v prvním díle, který byl věnován tomu, co vláda neudělala dobře během pandemie, tak by neměl hodnotit ty, kteří to na rozdíl od něj viděli, protože pak se může stát, že nechtěně udělá troubu sám ze sebe. ;-)

4 1
možnosti
Foto

Takže Maláčová řekne, co jí slina na jazyk přinese a může za to veřejnoprávní televize? To snad nemyslíte vážně, především si má Maláčová dávat pozor na ústa a pokud se chce kriticky vyjádřit k někomu, s kým dobrovolně spolupracuje, nechť si to nechá do soukromí. Pokud s tím má problém, nechť s ním nespolupracuje. Jednoduchý jak facka.

18 5
možnosti
Foto

Ne, ale ven má jít pouze to, co je autorizováno. Tak tomu bylo vždy. Nikdo si vás nesmí ani vyfotografovat a potom danou fotku použít. Stejně tak ani Vaší chajdu.

0 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 6
možnosti
KM

Ten závěr Vašeho příspěvku je poučný a zajímavý. Ovšem pokud byl Váš výstup v pořadu "Reportéři ČT" veden "Vaší tradiční gramatickou formou", jakou zpravidla předvádíte v písemné formě ve zdejších diskusích, pak se nedivte, že musel být sestříhán.

A muselo to dát řádnou fušku jej upravit tak, aby se dal vůbec poslechnout, či shlédnout.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 38,97
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik