Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠŠ

K tomuto mám 2 věci:

1) Stejný výraz použil pan Babiš na současného ministra Zaorálka (via Šuman).

2) Podobná patálie se přihodila v dubnu 2010 Gordonu Brownovi v Rochdale, kdy nasedl do auta a neuvědomil si, že má stále zapnutý mikrofón. A vyjádřil se nelichotivě o jedné potencionální voličce. Většina médií to pak odvysílala (nevím zda BBC). A Labour party za pár dní prohrála volby.

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
LM

Tak ministryne pul minuty po skonceni tiskoveho briefingu krikne smerem novinarum, ze premier je debil a svym chovanim paralyzoval celou vladu. Tady snad jako neni vubec o cem diskutovat ne? Tohle by zveřejnil každý žurnalista...

A bulvár to není, bulvár by bylo, kdyby ji šmírovali, jak jde do s dětmi do školy, nebo něco ze soukromí ;-)

15 2
možnosti
MV

rizeni statu "jako firmy" se zkratka nedari - kazdy to vidi - a vladni koalice jde do kelu hlavne "diky" snaze o autoritativni vedeni vlady jednim egomaniakem (viz jeho "slavne" vystoupeni na tiskovce, kde jako krizovy manazer opravdu nemluvil!

pani Malacova rekla nahlas to, o cem se v Cesku uz drahnou dobu suska.

ale muze za to Ceska televize... napise pan Nozicka.

tipoval jsem si, koho obvinite v blogu Vy, kdyz jsem kauzu zaznamenal. opet jsem se nemylil

15 0
možnosti
KK

,,ale muze za to Ceska televize... napise pan Nozicka." - kde to v tom blogu prosím vidíte?

1 2
možnosti

To je zajímavé, že se chytnete té nejméně podstatné záležitosti v pořadu 168 hodin. Že tomu předcházela vcelku jednoznačná pasáž o selhání ministerstva zdravotnictví a premiéra v nadcházející druhé vlně koronavirové pandemie, o tom ani slovo. Ten jadrný výrok Maláčové to jen potvrdil, a v tomto smyslu je třeba se na to dívat.:-)

3 1
možnosti
RC

Je zajimave i to, ze pan Nozicka, ktery CT "nemiluje" sleduje i takove porady. CT 24 u nas asi bezi nejvic, ale na 168 se nedivam. Nikdy.

1 2
možnosti
BM

Kdyby řekla že v televizi jsou deb.lové, tak by to asi také pustili že?

3 1
možnosti

To víte, že pustili. Bylo snad málo dehonestujících výroků na adresu ČT například z úst Babiše, nebo Okamůry, které jsme mohli na ČT slyšet?:-P

8 0
možnosti
Foto

Četl jste 1984? Víte, co to je Velký Bratr, ideozločin a ideopolicie? Jak je vidět, má tento systém u nás hodně zastánců! :-P

4 1
možnosti
KK

Něco z kodexu České televize a kdo chce, ať posoudí sám, jestli v dané reportáži bylo vše dodrženo. Já říkám zcela jednoznačně, že ne.

Česká televize je oprávněna použít skrytou kameru nebo skrytý mikrofon pro zpravodajské nebo publicistické účely při zpracovávání tématu vážně se dotýkajícího veřejného zájmu, jestliže materiál, který má být natočen, nelze ani při vynaložení zvýšeného úsilí získat jinak a jestliže je tento materiál současně nezbytný pro zpracování tématu. Během použití skryté kamery nebo skrytého mikrofonu je zapotřebí zvláště pečlivě dbát na dodržení omezení k ochraně soukromí (čl. 15.1 až 15.4). Výběr částí materiálu natočeného skrytou kamerou nebo skrytým mikrofonem, jež mají být použity v pořadu, smí zahrnout pouze pasáže s přímým vztahem k tématu. Česká televize zabezpečí, aby nedošlo k jakémukoliv zneužití nebo zpřístupnění v pořadu nepoužitých částí materiálu. Za natáčení skrytou kamerou nebo skrytým mikrofonem se považuje také situace, kdy sice snímaná osoba kameru nebo mikrofon vidí, ale důvodně se domnívá, že nejsou uvedeny do provozu. O použití skryté kamery rozhoduje šéfredaktor příslušné redakce. Na použití skryté kamery nebo skrytého mikrofonu musí být divák při uvedení takto pořízených záběrů upozorněn.

0 7
možnosti
RC

Tusite vubec, co je to skryta kamera/mikrofon? Tohle nebyla skryta kamera ANI mikrofon.

9 0
možnosti
RC

Malacova mne kdysi blokla, pry jsem ji vulgarne urazel. Tak jsem si to s ni sel vyrikat z oci do oci. Verejne prohlasila mezi spolustraniky, ze jsem ji pry nazval tou drubezi, ktera se pece na sv. Martina. Nevim, overit to nelze. Tak jsem se ji verejne omluvil. Blokace zustala.

Nevidim duvod, proc ji litovat.

2 1
možnosti
RC

1) ukolem CT je informovat, tedy i o tom, jak smysleji clenove vlady o svem predstavenem

2) rozciloval jste se stejne, kdyz se zverejnily zabery Topolanka, jak mluvi o Fischerovi jako Zidovi, ktery uhne, nebo kdyz prosly medii odposlechy Necase a Nagyove?

9 0
možnosti
MN

Nemá již ve vládě co dělat.

0 1
možnosti
RC

Kdo? Ja bych rekl, ze oba vsichni :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 38,97
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik