Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

I když tentokrát ČT ulítla, pořád je to jediné seriozní medium, které máme.

2 8
možnosti
MC

Jsem rád, že to ČT zveřejnila a líbilo se mi vysvětlení Nory F., respektive kontext toho, proč tento off record zveřejnili, v DVTV. A ten kontext mně osobně přijde velmi profesionální. Jsem rád, když vím, že ještě existují členové vlády, kteří mají na svého šéfa jiný názor. Jsem rád, když vím, že vláda není jednotná, přestože její hlavní představitel tvrdí, že je nutné táhnout za jeden provaz. Jsem rád, když vím, že si je alespoň jeden člen vlády vědom toho, že jsme, cituji: "ve sr....". Ano, máte pravdu, k tomu abych to věděl, nepotřebuji tento příspěvek ČT. Ale alespoň mě ČT ujistila, že se nemýlím. Potvrdila mi můj názor. A za to jí díky.

13 5
možnosti
JZ

J96a31n 76Z98i23e34g40l64e49r

20. 10. 2020 15:03

Jsem na rozpacích, na jednu stranu si říkám podpásovka, ale na druhou si paní Maláčová měla uvědomit, že je mezi novináři a ona je političkou 24 hodin denně.

16 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
VV

Nechci zpochybňovat serióznost České televize, ale 168 hodin je prostě zábavný pořad a nemá smysl předstírat, že je něco jiného. Taková soft verze dřívějších daleko drsnějších pořadů, pouze místo herců jsou aktéři skuteční. Bohužel.

Že paní ministryně řekla, co řekla, je pochopitelné, kdyby to oznámila rodině, když přijde domů, řekla to kamarádce u kafe nebo zavrčela do ucha své sekretářce, když jsou v kanceláři samotné. Proč to ale vykládá novinářům je nepochopitelné, i kdyby měli všechny kamery a mikrofony vypnuté a špunty v uších k tomu. To se prostě nedělá. Je to neslušné a neprofesionální. Vůbec nechápu, co jí k tomu vedlo. Její vysvětlení, že se v ní pouze vzbouřily emoce, nepřijímám. Neměla k tomu žádný důvod. Rozhovor skončil, navíc zcela poklidně. Spíš měla potřebu se v tu chvíli zalíbit několika přítomným lidem, se kterými ji ale vůbec nic nespojuje a které tím evidentně zaskočila.

Že to televize odvysílala je v pořádku. Nebylo to ve zprávách, ale v zábavném pořadu a paní ministryně zahrála scénku dobrovolně, byť nevědomky. Za její naivitu není zodpovědný televizní štáb. Je veřejnou osobou, tak by se podle toho měla chovat a na svou prostořekost si dávat pozor. Koneckonců, neřekla nic, co by neříkali i jiní. Pouze u toho nepoužívají slovník pubertální školačky.

5 1
možnosti
Foto

I v zábavních pořadech musejí být scénky autorizovány. Ti, kdo v nich hrají, vědí, co bude odvisíláno, nebo ne. Podepsala Maláčová nějakou smlouvu, že dává předem souhlas ke zveřejnění všeho, co kde pronese? Co kdyby to bylo na WC? Ty zvuky, že ano?

1 4
možnosti
MS

Jsem rád, ze neučíte moje děti.

8 3
možnosti
JN

Tak jste si ulevil a doufám, že je Vám líp. A nechcete se zde na oplátku pochlubit i Vy, jaká je Vaše profese? ;-)

4 0
možnosti
JS

Po tomhle by měl být příslušný pracovník, který zmíněný záznam zařadil do vysílání, na hodinu propuštěn.

1 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti
MK

Chování členky sociální demokracie Maláčové je ostuda nejen její,což si asi při své úrovni neuvědomuje,ale ostuda celé ČSSD a naší republiky,když se členka vlády takto vyjadřuje.Je s podivem že p.Hamáček ji ještě omlouvá místo ,aby se ji zbavil,aby nedělala dále naší zemi ostudu.

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
AJ

nebreč ;-D .

Já jsem rád že víme co si Venezuela opravdu myslí o Burešovi, jak ten vládní "tým" funguje :-)

15 3
možnosti
LM

Fascinují mě okolnosti toho všeho... Česko je v absolutním společnském, zdravotním, a hlavně i ekonomickém kolapsu s velmi nejistým koncem, vláda naprosto tápe a je v koncích a už druhý den je headlinem společenské diskuse o tom, jestli ČT mohla, nebo nemohla zveřejnit takové video, které si sama nenuceně natočila ;-D;-D;-D Tohle je prostě bizarní !!

14 2
možnosti
MK

Před časem proběhlo na netu video s projevem trenéra v hokejové kabině, které bylo plné nepublikovatelných výrazů. Rázem se trenér stal pro většinu národa padouchem a nebylo daleko k jeho veřejnému lynčování. Nikdo neřešil, že proslov nebyl určen pro veřejnost.

Proč to teď řešíme u Maláčové? Proč ignorujeme, že politik je politikem 24 hodin denně?

15 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,01
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik