Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JK

Maláčová je zkušená politická harcovnice a tak to zjevně udělala schválně. Proč to okecávat půl hodiny, když schopnosti našeho premiéra se dají vyjádřit expresivně jedním slovem. A trefila se tak dobře, že celá vůdcova sekta najednou povstala jako jeden muž, a hned je vidět kdo je kdo. Do teď totiž celé to blekotání premiéra někteří hájili i ze soucitu a po zveřejnění diagnózy paní Maláčovou jim to teprve docvaklo.

Musím pokárat ČT za to, že dotyčný příspěvek nepustili v Televizních novinách v primetime, asi se rozhodli nezpůsobit příznivcům našeho neomylného vůdce premiéra infarkt, protože oni pořad 168 hodin zásadně bojkotují a nesledují. Proto jsem rád, že všichni kdo to viděli, jsou s paní Maláčovou zajedno a ostatní to mají jen z doslechu a tudíž by se měli zdržet komentáře. Evidentně dělá ČT pro pověst premiéra co se dá i když takhle mu nadržovat není ta pravá novinařina.

4 3
možnosti
Foto

Ale tady vůbec nejde o Maláčovou a zda to udělala schválně?

1 6
možnosti
JD

J89a13n 32D23o57u96š80e83k

21. 10. 2020 0:04

Jsou to lidé jako my a taky si leckdy lezou krkem. Nijak mě ta hláška nezaujala. Zajímá mě spíš proč platím takovou prasárnu jako 168 hodin je na veřejnoprávní televizi. Těch hloupostí co už mají na krku.

2 7
možnosti
Foto

Tak to je jiná, řešením by bylo veřejnoprávní televizi privatizovat nebo dobrovolně placené vysílání a bylo by po problému.

5 3
možnosti
Foto

Novinář nikdy nesmí být politikům kámoš. A paní Maláčová si z těch novinářů kámoše chtěla udělat. Vás neděsí spíše to, že nás v této kritické době řídí nemehla, kteří si ve vládě nedůvěřují, jdou si po krku, titulují se výrazy tohoto kalibru? ČT za to fakt nemůže.

19 2
možnosti
Foto

Především nás děsí to, že by vás někdo odposlouchával a vyposlechnuté pustil do veřejného prostoru bez vašeho souhlasu, že neumíte vařit. A nebo natočil video, jak to patláte.

0 6
možnosti
JN

J69i94ř11í 37N37ě56m19e35c

20. 10. 2020 21:16

Paní Maláčová je neuvěřitelně hloupá paní, která se nepoučila ani trošku z konce Bohouše Sobotky. Ten také naskočit na vlnu Antibabiš a Antizeman a zle dopadl. Oni totiž loví v rybníčku velmi podobně uvažujících voličů a tak se vzájemné okopáváni moc nenosí. Minulý volební výsledek ČSSD jest toho důkazem.

No a ČT? ČT je příběh sám o sobě. Takže jistě to neunikne pořadu Newsroom, který to představí jako "vrchol té pravé žurnalistiky" a poučí kolegy z jiných medii, jak to dělat na "vysoké morální úrovni".

Jen se ale obávám, že to chvilku potrvá, jelikož toho mají na řešení více ... třeba jestli se ten hloupý divák (koncesionář) konečně dozví plat pana Moravce, jak je to s tím jednomužným Ústavem nezavislé žurnalistiky, kdy se pan Wollner omluví za naprosto zpackanou reportáž o paní z Lidic, jak zajistí konečně vyváženou americkou volební noc ... atd. atd.

2 1
možnosti
PV

Myslíte, že Bohouš zle dopadl?

Ten to vyhrál. Teď to může jen sledovat, a děkovat bohu, že už s tím nemusí mít nic společného.

6 1
možnosti
FS

Pane Nožičko, velmi, ale velmi s vámi nesouhlasím! To nebyl žádný tajný odposlech, to nebylo natočeno při soukromém rozhovoru paní Maláčové! Ona se otočíla a ta slova hodila směrem k novinářům schválně!! Tak proč by to neměla televize vysílat????

9 0
možnosti
RC

Navrhuji konečně by k těmhle blogům přidat antikarmu. Myslím, že by výsledky byly zajímavé.

4 0
možnosti
KB

K65a91r41e39l 29B65o71k

20. 10. 2020 19:33

Nevím proč je napadána ČT, řekla to paní ministryně, řekla. Tak žádná podpásovka. Reportéři přeci nevěděli, co s paní ministryně vypadne.

5 1
možnosti
JN

Tam jde o to, že i když to reportéři natočili, tak tu zmiňovanou pasáž neměli tvůrci pořadu 168 hodin do vysílání dávat. Seriózní médium něco takového nedělá, na tom trvám.

2 8
možnosti
JS

Za hranou a to dlouhodobě je ČT i Maláčová.

4 2
možnosti
MV

M95i34l47a82n 59V67i50k

20. 10. 2020 18:57

Když jsem něco podobného napsal do diskuze na tomto webu, byl jsem smazán. Důvod: neslušné, vulgární..

1 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 39,97
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik