Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

M11a59r15t53i40n 65H90o56l56y

17. 10. 2020 15:50

Tohle asi hovoří za vše o vykonávání funkce premiéra panem Babišem:

Pan premiér Babiš se teď zlobí, že v létě prý nikdo nepřišel, nebo přišel pozdě. Není to absurdní, když čeká, až zase přijde pan Řehák se svou excelovou tabulkou?

Já myslím, že nějací lidé přišli, koncem léta. Akorát jim nebylo úplně nasloucháno.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/az-ve-stredu-lide-zmenili-sve-chovani-a-omezili-pohyb-rika-hamacek-124812#dop_ab_variant=0&dop_req_id=ZIsyMmh8R2L-202010171339&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

5 0
možnosti
Foto

Už na jaře matematici predikovali další vlnu, nevěděli, kdy přesně přijde, ale věděli, že s vysokou pravděpodobností se vir vrátí.

2 0
možnosti
IP

Vidět kňourajícího premiéra je k pláči i vzteku, jen to navozuje otázku, jak člověk s takovým přístupem získal takový majetek? neřídí ho snad někdo? a chlapa typu pana Prymuly bych se bál taky, že mě prodá při nejbližší příležitosti. Pokud se nepletu, v první vlně se bál vůbec vyzvat k nošení roušek, to si nasadili lidé SAMI, když viděli neschopnost naší vlády, začal to dopravní podnik v Českých Budějovicích, pak Praha a pak to byla lavina. Až poté se roušky nařídili a přišli pokuty, případně facky :-)

3 5
možnosti
ZZ

Takže buď nemáte už žádnou paměť, nebo jste dočista zblbnul !!!

;-D;-D;-D

5 6
možnosti

Roman Prymula, Adam Vojtěch a Miloš Zeman jen hasí požár zapálený Babišovou vládou svojí letní nečinností! Už jsme na hraně! Nebo za hranou? :-)

4 10
možnosti
ZZ

Spíš bych řekl, že hasí požár, který zapálila demagogická opozice, jejíž jste příznivcem !!!

;-D;-D;-D

9 10
možnosti
Foto

K75a85r66e91l 35C66a85c88h

17. 10. 2020 12:04

Pro každou situaci je správným chlapem někdo jiný. Kdybych měl hledat někoho, kdo bude správným chlapem pro zvyšování prosperity státu v dobách relativního míru, vybral bych si zkušeného byznysmena. Kdybych měl hledat někoho, kdo bude správným chlapem pro krizové řízení státu v době národního ohrožení, války, rozsáhlé přírodní katastrofy, tedy i nějaké morové rány, vybral bych si zkušeného vojáka. V situacích, kdy bych dal přednost vojákovi totiž bývají demokratické přístupy na překážku jejich úspěšného řešení. A jak známo - armáda není demokratická instituce. V armádě se vydávají a plní rozkazy. Mnoho našich lidí je na rozkazy alergických. V krizových dobách je to však účinnější než plané demokratické diskutování. Mám ale radši doby relativního míru, kdy můžeme planě demokraticky diskutovat.

14 8
možnosti

Pán není demokrat? :-)

0 3
možnosti
AU

Tak já si zase myslím, že pan Prymula nemá politické ambice a klidně to na sebe vezme. Že jsou tak dokonce možná s premiérem domluvení. Navíc nezapomínejte na střed zájmu pana profesora.

5 0
možnosti
ZZ

Áááááá - pán myslí středem své osobnosti !!!!

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
ZB

Z mého pohledu je dobře, že současnou krizi řeší Babiš a ne někdo z opozice. Byli bychom na tom mnohem hůř.

12 9
možnosti
MS

Jestli to porovnávate s poslední globální krizi, pak podmínky jsou úplně jiné a srovnání je zavádějící. Není úvěrová krize (krize likvidity) jako v roce 2008. EU si vzala úvěr a nám poskytla bezúročnou půjčku. Kalousek to tehdy udělal špatně.

Co se Babiše týká. Když někdo prohlašuje, že covid19 urychluje život, pak nevěřím, že někdo jiný by to nezvládnul lépe. Podívejte se do Rakouska nebo Německa. Tady to taky raději převzal Prymula. Zeman věří jemu a Babiše raději ani nezmínil. Hádejte proč.

1 0
možnosti

Za ten krasny projev poslete kdyztak podekovani Marku Prchalovi, odbornikovi na to, co chteji lidi slyset. Sice nema zadne vazby na vladu ani ministerstvo, ale to mu nebrani psat projevy :)

O samotnem Prymulovi toho bylo uz napsano dost a dost, to, ze neziskal proverku na stupen "duverne" (coz je nejnizsi mozny stupen a muze ji ziskat prakticky kdokoliv, kdo za sebou nema fakt podezrele veci), o necem vypovida...

Nepopiram, ze je Prymula nejlepsi mozny zpusob jak soucasnym obdobi "projet". Ale rikat mu spravny chlap je urazka tech spravnych chlapu. Ti totiz nepodvadi a nelzou.

9 4
možnosti

I kdyz dekovani Prchalovi taky neni uplne u veci, kdyby neprednesl Babisovi, ze zavadet opatreni pred volbama je holy nerozum, mozna ted nejsme tam, kde jsme.

0 2
možnosti
Foto

Já to vidím jinak. Oba dělají svou prací dobře. Babišovi vyčítám jen ten nákup zabíjecích starých předražených vrtulníku od USA. Obyčejné transportní nové se hodily víc a byly by mnohem levnější.

5 9
možnosti
MB

Lehce upozorňuji - "Dělají práci dobře" = Tedy průměrně. Člověk by očekával, že odborníci to zvládnou minimálně chvalitebně, ba výtečně !

Uvádím jako inspiraci výraziva. Nesmyslů je více - "Jak se máte" ? = Strašně dobře ... !? :-)

3 0
možnosti
ZZ

Klus, Němcová, Pospíšil, Feri, Minář, Kobza (kavárník pořadatel), Geislerová, Čižinský,.............................. netradiční hostina u půlkilometrového stolu přímo na Karlově mostě 30. června 2020 večer - symbolicky ukončila koronavirovou dobu a ukázala oživení historického centra Prahy.

Dnes mnozí z těchto účastníků prodělali COVID.

Co pomohou různá opatření, když je zejména politická opozice odmítá dodržovat ?

:-P:-P:-P

25 10
možnosti
KS

Proč se tu pořád tolik lidí ohání Karlovým mostem? Copak odtamtud se začal šířit virus? Odtud si odskočil do Darkova?

4 1
možnosti
MB

Jiří, občas Vám tady předstrkávám obraz svého otce. Když mi bylo nejhůře - "Synu, je to tvoje vina" ! Není podstatné = podstatné jsou výsledky. Kdybych mu sdělil, že jsem v říjnu neočekával počasí - mokro s vlhkem, opět by spustil - "A ze které to krčmy, se opět navracíš" !? Jeho bratr, důstojník by se optal, zda A. Babiš ještě žije. Jako vůdce, své vojsko zdecimoval. Volil tedy zbraň bodnou, či střelnou ? Tož mezi podobnými jsem byl vychován ! Já vím, doboví blázni - Se současnými , nám bude lépe ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,62
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->