Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Pláč, nářky, skřípění zubů...

A jak si představuješ, aby se mělo postupovat, Davide?

Ne, nelíbí se mi omezování, taky jsem to za to na fb schytala, ale myslím si, že antidepresiva, nářek, případně nadávání nepomůže, holt se to chce nějak poprat, ale co bych ti radila...

5 3
možnosti
DV

D78a26v16i57d 58V93l16k

5. 10. 2020 11:57

Promiň Naďo ,ale vy penzisti žijete ekonomicky na své vlastní planetě a to neříkám ve zlém. Jak byste vůbec mohli chápat problémy někoho, kdo se dneska potýká s ekonomickou realitou na vlastní noze.

5 6
možnosti
Foto

budu fakt ráda, když si řeknem všichni, že tu ted není Vlk, co to má slíznout, ale že je prostě jedna věc pravda. A tohle nikdo neokecá. Mám fakt za to, že lidem, co jsou dejme tomu půl roku drženi na špagátu, už je dávno u zádě nějaký Babiš, snad i Vojtěch a asi i Prymula...Pro každého z nás je zkrátka strašně nepříjemné existovat bez pravidel. Nejvíc všichni chtějí nějaká ta pravidla, kde ti nahoře fungují jako jedna linka a dobrý tým...

Já vím, že leccos se mění, musí se náhle přišlápnout. Nejen u nás. Ale jestli má někdo pocit, že ti, kdo musejí plánovat a věčně neví, co zrušit, neví to do poslední chvíle, co vrátit, koho odmítnout, kde se tak dost možná zbavit výdělku, kde to risknout, jak naložit právě se zbožím a co kupovat a co nekupovat a v krámu radši nemít ... no jestli jsme tady u písíčka všichni tak bohorovní, že by to s člověkem půl roku nařizování a dementování a možná a asi a ne a neplatí - nezamávalo a že bychom tohle žili s úsměvem na rtu? upřímnost, soudruzi. úplně fajn pocit pohoda to fakt není. A ručit za zaměstnance...není tohle sranda.

10 2
možnosti
JJ

Milá Radko. Pronajímáme, jako fotbalový klub - hospůdku na malé vsi, na hřišti. Kamarád má už poměrně dlouhou dobu v nájmu restauraci ve Vizovicích.(Všem doporučuju - hned naproti zámku). Další kamarád, bývalý společník, pořád ještě vede malou stavební firmu, protože prostě "nemá komu předat veslo". Další má truhlářekou dílnu... atd atp. Ani jeden z nich nemá rád Babiše. Ale nikdo z nich nebrečí, jako tady pan podnikatel, natož aby uvažovali o nějakých "depresíívech". Každý z nich má práce, že neví, kam skočit a největší problém je nedostatek lidí a servírky na mateřské. Nikdo se nehroutí a když, tak si dáme maximálně štamprlu a přemýšlíme, jak dohrajeme na hřišti tuto sezonu "bez diváků" ;-).

Ano, může být opravdu zle, ne že ne. Ale zatím je to ještě docela daleko a snad tak zlé to nebude, protože to neřídí ani zubař, ani Pirk, ale odborníci. A navzdory "svobodomyslným občanům" a mnohým nejen zdejším odborníkům, to nedojde až tak daleko.

6 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Největší hrozbou pro ekonomiku je dlouhodobá nejistota. proti té nepomůže žádná kurzarbeit, žádná dotace, natož nějaký garantovaný úvěr. Za vyšší dlouhodobou jistotu se platí vyšší nemocností, možná i úmrtností, ale při přílišném uzavření a omezení, poroste nemocnost a úmrtnost na jiné nemoci. Takže jde o rovnováhu. Brzy budeme mít stejný počet nakažených jako v tom vysmívaném Švédsku.

12 0
možnosti
ZZ

Dobře a zdarma vám poradím :

Věnujte se raději těm koupelnám a přestaňte psát blogy, protože vám seberou čas, který můžete věnovat svému podnikání !!!

To co píšete je blbost, protože tato omezení se aplikují na celém světě.

Ostatně růst epidemie u nás je přisuzována zejména velkému liberalismu, kterému v předchozích měsících vláda podlehla, na nátlak opozice.

:-):-):-)

10 13
možnosti
MV

liberalismus a populismus je rozdil

Andrej se chtel zavdecit a jak to dopadlo... vime

6 4
možnosti
MB

Sám milý Davide vidíte, že hlas OSVČ - Je hlasem trosečníkův, či toho nebohého na poušti ! Skupina Parazitů, která byla konečně zkrocena EET! Furt chtěj kořistnit a něco dostávat od státu ! Potvrzuje se to mé - Že žádná vláda po r. 1989 tak ty činorodé a umné více ne - zdehonestovala ... !

Je neuvěřitelné, že blaho lidu zajišťuje "Táta pracujícího lidu - pan Bureš" ! :-)

12 5
možnosti
MB

Tož já fakt nevím , jak už to mám psát ! Živnostníky jsem odsoudil Bureše pochválil, no zase mám mínus ! Že ANO ! (Bože můj) ... :-)

2 2
možnosti
MV

zatim tocime reklamu za reklamou. ale filmy, na ktery jsem mel nastoupit, jsou odlozeny

ale dame to - konec koncu, co jinyho zbejva?

4 0
možnosti
DV

D32a87v43i97d 58V30l25k

5. 10. 2020 10:54

Jediná klika je ,že děláte sami na sebe a nevlečete za sebou ansámbl s nájmy a vyplatami a tak držím palce Marku nemáte to lehké.

1 0
možnosti
JH

V těžkých dobách se nosí hledat viníka - nepřítele. Jen mě mate, že je tak, namísto koronviru, servírován plukovník:-)

Netušil jsem, že se žraním antidepresiv dá taky ztlousnout :-)

6 9
možnosti
DV

D21a57v21i66d 52V37l54k

5. 10. 2020 10:28

Zase trapné osobní urážky pane Havránku. Zase další zapšklý výpad, zakyslého a zlého člověka proti někomu na druhé straně republiky? Chápu je to vlastně už Váš jediný způsob jak na sebe upozornit.Rv

10 2
možnosti
JL

Obecně vzato, kapitalismus živnostníkům vyhovuje ne? Takže když přežijou ty antidepresiva, budou podnikat dál nebo Amazon.

2 5
možnosti
DV

D82a63v55i44d 25V65l16k

5. 10. 2020 10:19

Tak určitě a doufám ,že výplatu pak všem.. .taky Amazon.

1 0
možnosti
ZH

Potvrzuji, žádná selanka. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 38,86
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik