Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J47a74n 70H28y64n11e24k

5. 10. 2020 17:56

Pane Vlku, už jste trapný s těmi vašemi ubliženeckými projevy. Asi byste měl více pracovat, něž psát.

10 11
možnosti
DV

D54a72v62i54d 30V61l28k

5. 10. 2020 17:18

Má to cenu se tady s některými hádat? Napsal jsem jen blog o náladě mezi malými podnikateli, čehož zase někteří využívají k tomu ,aby mě tady uráželi a zesměšňovali. No nic s blbci se tady hádat nebudu.

21 4
možnosti
JJ

Máte recht. Nejlepším lékem na stres je vycházka do přírody, nebo nějaký aktivní kolektivní sport. Toto tady je jenom zbytečná ztráta času.;-)

3 0
možnosti
Foto

I98v30a32n 82M74a37r22e15k

5. 10. 2020 16:41

Netřeba se trávit antidepresivy. Jsou i jiná povolání, kterých se žádná krize, či jakékoli mezení , nařízení nedotkne. . . . . Zkuste to u Vás třeba jako správce hřbitova. Dělám to už třicet let, naprostý klídek, pohoda, pohyb na zdravém vzduchu a úcta všech pozůstalých, i náhodných návštěvníků . . . . Bonusem mavíc jsou zachovalé vdovy. R^ ;-)

13 8
možnosti
MV

Ta poslední věta mě jen utvrdila v tom, že humor fakt dělat neumíte. Krom jiného...

7 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti

Tohle přece vyřešila Dipl.-Pol. Venezuela - zaměstnáme více úředníků, tím se zvýší výběr daní a na důchody bude:-).

2 0
možnosti
MN

Aneb 158. díl nekonečného seriálu "My nešťastní podnikatelé, nikdo nás nemá rád".

Autor: David Vlk (jako vždy)

Kapesníčky přiloženy.

RvRvRv

4 8
možnosti
DV

D62a77v92i35d 51V68l96k

5. 10. 2020 16:16

To musí být nějaká mentální úchylka na Vaší straně ,když to pořád čtete.;-D

9 0
možnosti
Foto

To je divný, já myslel, že jsem prý největší hysterka na blogu a já, a hle - ono ne...

8 3
možnosti
JJ

A ne abyste mne náhodou oplusoval. To by vás rovnou přibili na vrata rezavýma krovjákama. ;-D

1 0
možnosti
JJ

;-D;-D ...žerou antideprasiva...;-DPokud někdo z těch vašich "podnikatelů" už teď kvůli kovidu a Prymulovi žere antideprasiva, tak by to měl rychle zabalit a nechat se zaměstnat v Lidlu u kasy, protože tam stále ještě berou. Teda, alespoň nedávno tomu tak ještě bylo.

Konkrétně ve vašich oborech mají ta opatření prozatím opravdu minimální vliv. Takže opět - brek brek, to se bude "svobodným občanům" úpícím pod BabišovoPrymulovským útlakem jistě líbit. To bude jistě ještě hodně dlouho na nástěnce!;-)

11 13
možnosti
Foto

Máte radost, když jiní trpí, vlivem státních nařízeních ?

4 7
možnosti
Foto

Nyní zažíváte něco, před čím varuji již hezkých pár let a to surovost státních nařízeních. Vždy, když nějaké nařízení poškozovalo nějakou skupinku lidí, vždy jsem se jich zastával a upozorňoval, že arogance moci a možnost zasáhnout do našich životů, se bude jen a jen zvyšovat. Pamatujete si, jak jsem Vám psal, že není dobré zlehčovat zavedení EET a že je to jen začátek a že přijdou další státní regulace a nařízení a vždy se pro jejich zavedení najde dostatečně dobrý důvod. Ale ať už to zdůvodňují jak chtějí pořád je to jazyk moci. Oni tím jazykem mohou mluvit jen proto, protože tu moc jim dávají všichni, kteří věří jejich nezastupitelné úloze.

Svobodný člověk, v rámci přežití, také platí sátu daně, dobře ale ví, že jeho peníze státu nepatří.

7 4
možnosti
Foto

Je velmi málo zemí, kde je momentálně dobře a do zpěvu, kde to nejde do .... kopru. Aby mezi nima bylo Česko, musel bys vyměnit ne vládu, ale obyvatele. Nejsme na tohle stavěný. Držím nám palce a věřím, že se najde dost takových co zvednou rukavici, vezmou tenhle průšvih jako výzvu a zvednou nás ze země....

23 0
možnosti
Foto

To není v lidech, to je v systému, který tu dnes je.

3 4
možnosti
Foto

Pan VIP bloger iDnes David Vlk jen podle toho co a v jakém rozsahu nabízí a prodává, žádný zrovna malý podnikatel není a v zásobách sortimentu zboží má uschováno pěkných pár milionů. Možná jen udělal a bohužel dělá dál něco ohromně špatně, protože dobře zavedená firma by měla během pěti let začít "obrazně řečeno" začít fungovat úplně sama a její pan majitel /Vlk/ by si klidně mohl hongat nohama v lehátku na "Sejšelách". A pokud si tam pan Vlk nehongá, na vině není pouze koronavirus...;-O

3 12
možnosti
MV

dobre zavedena firma by mela behem peri let "obrazene receno" zacit fungovat. - cituji Vas

no a jak je to s Ceskem, ktere pan premier vede (kolik let?) jako firmu? funguje mu to?

8 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 38,90
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik