Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

L25e94o 11K93R92Á58T72K86Ý

1. 10. 2020 21:03

Některým autorům - zdá se - zakázali i myslet....anebo zblbli už docela

4 0
možnosti
AT

OK-krátké a výstižné a kdybych byla členkou v KSČM, tak by jsem ještě podotkla ,,jak úderné,,!!

0 0
možnosti
IP

..z toho plivnutí na opozici Vám vypadl fakt, že nebýt jí, ani by se pan plukovník neobtěžoval něco zdůvodňovat.

0 0
možnosti
RK

R10a54d75i91m 75K22a93l92a14s

1. 10. 2020 13:08

Nakonec máme to, co jsme si přáli. Pokud epidemii bude řídit Prymula bez ohledu na politiku, pak jí bude řídit epidemiolog, který má určitou vizi a strategii. Můžeme pak diskutovat pouze o tom, jestli by jiný epidemiolog neměl vizi a strategii jinou, ale to už je čistě odborná záležitost, kterou bych sám ani posuzovat nechtěl.

5 0
možnosti
RC

Vzhledem k nekonzistencim ve vyjadrenich pana ministra si nejsem jist, zda jde ciste o o vec odbornou

4 0
možnosti
ŠM

a Kryl dnes zemřel podruhé.... :-/

10 0
možnosti
BM

Nechte pana Kryla v klidu. Možná by jste se divila co by vám zazpíval.

1 0
možnosti
TK

Já jsem vděčný za každý den, kdy děcka ještě chodí do školy. Současně si uvědomuji, že škola a vůbec děcka plnící MHD při jízdě do jsou jedním z nejzásadnějších faktorů, které navyšují R číslo.

Takže jakékoli opaření, které umožní děckám déle chodit do škol, aspoň trochu omezí přenos ve škole a přitom na výuku důležitých předmětů nemá vliv, lze tolerovat. Osobně si myslím, že třeba tělocvik uvnitř už nemusel být od prvního září a místo něj se mohly dohánět důležité předměty z minulého ztraceného pololetí. A s hudebkou je to podobné, za nynější situace je to zbytný předmět.

10 0
možnosti
IM

Můj vnuk(astmatik) týden po nástupu do školy začal pokašlávat jako každý rok v září,když se sejdou všichni spolužáci.Za pár dnů byl v pořádku,zaléčený pouze kapkami na odkašlávání.Chodí na fotbalové tréninky,které naštěstí stále fungují,hýbe se a je ok.Nekonala se žádná hysterie a o tom to je.

1 0
možnosti
JN
JS

A ševče daně máš zaplacené? I na příští rok ?

5 1
možnosti
OS

Nevím dle jakého průzkumu nebo nějakých výzkumných výsledků Primula určuje nebo povoluje některé aktivity nebo profese. Jen pokračuje v chaotickém a nelogickém jednání. Zakázal operu, muzikály a zpěv ve sborech, že při zpívání se více dýchá a tímto proudem vzduchu je pravděpodobná možnost většího šíření Covi. Takže při činohře, kdy herci zvýšeným hlasem a někdy i křikem asi nezvyšují intenzitu proudu vzduchu?! Měl by vytvořit komise, které by měli povolovat, které činohry se mohou hrát a které zakázat (to je ironie). Ach bože, kde na ty svoje nápady chodí?!

15 7
možnosti
Foto

az budete ministr, muzete si vymyslet svoje plany a vysvetlovat lidem, kam jste na to prisel...

2 8
možnosti
Foto

Pane Bartoni, já jsem sice energický člověk vzhledem ke svému věku, ale na Vás nemám. Jak dokážete několikrát denně vyhmátnout podstatu věci. Velice správně jste si všiml, právě tak jako já, že tzv. demoblok naprosto nevyužil šance. TOPka má poslance - lékaře, profesora na úrovni Romana Prymuly, kterého kdyby nechala promluvit, tak by to měla relevanci. Ale mluvila předsedkyně - floskule. Jediný, kdo si opět přihodil několik procentních bodů ke svému úspěchu ve volbách byl T. Okamura. Ostatní, včetně Pirátů nezajímaví. Možná, že se budeme všichni velice divit z volebních výsledků

10 2
možnosti
ZZ

Mezi námi - tyto zítřejší volby jsou ničem.

Senátoři jsou lidem stejně odporní, jako samotná funkce senátu.

Kraje jsou na tom obdobně, protože tento 20 let starý novotvar zrušil funkční okresy a vytvořil pouze novou zbytečnou kastu nadlidí.

:-P:-P:-P

8 4
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že už celá Evropa nepustí naše občany na své území, tak je nutné alespoň předstírat, jak razantně bojujeme s koronou. O korunu, že to zabere.

6 2
možnosti
MK

Kdo nás nepouští? Němci a Rakušáci požadují test po pražácích, Maďarsko nepouští nikoho ven ani dovnitř ;), ještě Slovensko myslím vyžaduje test...to je celá Evropa?

0 1
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články