Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN
JB

Pěkný článek. Narozdíl od těch politruků, co vypotili odkazované "články" by se za váš článek skutečný novinář nemusel stydět.

18 0
možnosti
Foto

J21o73s88e11f 80B58á77r69t79a

30. 9. 2020 17:26

Tu Šimůnkovou už měl pan Křeček dávno vyhodit.

20 0
možnosti
JL

Taky nevím, zda to byli muslimové nebo "bad boys" neurčité rasy a kultury. Ale zaujalo mě, že to byl přistěhovavší čerstvý migrant muslim z Pákistánu, kdo se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou a pobodat co nejvíc novinářů a dalších zaměstnanců v redakci Charlie Hebdo - jen mu uniklo, že redakce tam už nepracuje a tak vzal sekáčkem a kudlou toho, kdo se tam právě motal. Z toho plyne: neurážejte Proroka, když máte v zemi muslimy, b) kuřáci jsou v Paříži ohroženi, zvláště, když kouří na ulici a kolem jde někdo se sekáčkem na maso a 3) 18letý chlapec má vlastně už 25 let, a přišel zřejmě bez dokladů a lhal nebo je měl zfalšované. Francouzské tajné služby nic netušily, že se chlapec zradikalizoval. A tolik tedy na téma Francie teď a tady.

21 0
možnosti
JP

Kdyby se jmenovali například Dimitrij, Nikolaj, nebo Vasil, nebyl by problém se zveřejněním, tímto směrem rozdmýchávat negativní emoce jest žádoucí. On i takový Jean, nebo Pierre by byl se zadostiučiněním zveřejněn i s podobenkou. Na tuto pštrosí taktiku jednou dojedem. Vám karma.

31 0
možnosti
Foto

K78a38r35e18l 79C61a60c74h

30. 9. 2020 16:31

Karmu jsem nedal za to, že jde o článek popisující realitu, ale dal ji za odvahu postavit se do řady lidí, kteří chtějí, aby se problémy nazývaly pravými jmény. Je nutno neustále varovat před zavlečením islámské kultury do našeho kulturního prostředí, protože jinak o to své kulturní prostředí přijdeme. Kdo po něm touží, nechť si zajede na Blízký, či Střední východ, nebo na sever Afriky na dovolenou. Při návštěvě jižní Francie ovšem netoužím připadat si jako v Maghrebu.

33 0
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 30,00
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik