Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Hmm adi špatně hledáte. Koukl jsem pro zajímavost na net a nijak mega balení 50ks za 111kč.

A nějak tak bych čekal, že vy jako obchodník budete mít pochopení pro základní pravidlo kapitalismu - cenu tvořenou poměrem poptávky a nabídky.

3 2
možnosti
MT

Zkuste je i objednat a dejte vědět, jestli budou doručeny.

6 0
možnosti
MK

Žijeme ve státě,kde ceny řídí "neviditelná ruka trhu" jak nám sdělil svého času prof.Klaus. Nevím,jestli jsme to chtěli,ale co vím,že se to naplňuje téměř všude. O morálnosti některých (dnes jak bohužel většiny) podnikatelů třeba v pohostinství nemám valné mínění. Vláda zrušila EET(o tom nechci diskutovat)ale je velmi zvláštní,že zaplatit třeba o víkendu v restauraci kartou je téměř sci-fi...proč asi. Pak se nemůžeme divit,že tolik potřebné roušky se stávají artiklem,na kterém je třeba zbohatnout. Dovedete si p. Vlk představit ten řev,kdyby cenu vláda regulovala? Já buhužel ano....

2 0
možnosti
Foto

Davide, je pravda, že mimo internet jsou roušky dražší, že se najdou tací, kteří nemají v sobě nic jiného než peníze, nebo prostě musí prodávat tak drahé, ale já je na internetu sehnala za 3,75 Kč. Tak proč si kazit den. A když už je situace jaká je, tak se zařídím podle svého.

2 0
možnosti
Foto

Třeba proto, že zdatných seniorů, co si budou umět něco objednat a vůbec že se na internetu pohybují, nejsou zdaleka přebujelá mračna. Kolem sebe vidím seniory, co jdou do lékarny a tam je cena dodnes přímo strašná. Ale oni jsou rádi, že někam vůbec došli... Věci nejsou v pořádku ani náhodou. A zvlásť, kdyz to není hra na dobrovolno...ano, stát počítá s pomocí nás mladších a pomocí i v tomto. Ale není to pohoda džez. Z hlediska morálního principu a sociálního hlediska poněkud sociálnějšího státu, který jinak mluví do lecčehos, tohle opravdu třeba pro mne problém jakýsi fakt je.

0 1
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,41
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik