Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slovy politruka Troníka - "Co to melete, člověče?!"

Jestli máte potřebu řešit jestli rouška stojí 2 nebo 4 koruny, tak místo naříkání na blogu zapátrejte v cenových srovnávačích. Na heurece máte kategorii koronavirus hned na výchozí stránce, na roušky se dostanete na 2 kliknutí. Nejlevnější nabídka u 50ks balení je za 111 Kč, tj. 2,22 Kč/kus. Fakt nechápu, co řešíte.

Navíc, jak už bylo řečeno, nanoroušku koupíte do stovky - vydrží celou směnu, můžete ji asi 5x vyprat a ochrání Vás skoro jako respirátor. Respirační roušku FFP2 koupíte od 12 Kč, vydrží celou směnu a můžete ji také několikrát sterilizovat. Ochranných pomůcek je zkrátka plný trh a ceny jsou směšné. Žádat v takovém okamžiku regulaci tupým státem muže jen někdo, ehm... nechytrý?

0 0
možnosti
Foto

Správná cena odráží vzácnost poptávaného výrobku. Jakákoliv regulace je špatná, i kdyby si na něj obchodníci přiráželi tisíc procent.

1 0
možnosti
Foto

Záleží na tom taky za kolik to těm obchodníkům dodavatel dodává. A nebojím se toho, že by ti kteří v tom mají prsty šli s cenou dolů. Na to je ten jeden příliš krátce ve funkci.

1 0
možnosti

dováží sám roušky z Číny? ;-D

0 0
možnosti
Foto

I71v30o 35C25i61l54i90c86h

28. 9. 2020 18:33

Ať počítám, jak počítám, pořád mi jako mnohem výhodněji přijdou nanoroušky z Liberce (https://cubo.cz/eshop-nano-rousky-14) za cenu necelých 50 Kč/ks, které mají deklarovanou výdrž 12 hodin a ochranu před viry velice blízkou trojkovým respirátorům. Obyčejná jednorázová rouška má výdrž od 20 minut až po maximálně 2 hodiny, takže v tom nejlepším případě jich za těch 12 hodin spotřebujete šest. Jsem z Libereckého kraje, takže jsem se k těm nanorouškám dostal dokonce zcela zadarmo (teď před volbami je dost rozdávali), ale přesto mnohem raději nosím malý průhledný bradový štít (https://www.4toilet.cz/bezdotykove-davkovace--dezinfekce-a-ochranne-pomucky/ochranny-bradovy-stit/) za 55 Kč, který je mnohem pohodlnější a který pouze čas od času vydesinfikuji.

2 1
možnosti

Roušky z Číny jedonrátovky na Netu za 3.70 - 100 kusů, u Vitnamce ve Večrce činské za 5, vitnamské za 6,90, repirtárot za 50 Kč.

0 0
možnosti

omluva za překlepy - je to z mobilu...

0 0
možnosti

Jak píše níže p. Lance - pokud jsou roušky státem nařízené a povinné, měl by je tento poskytovat lidem ZDARMA!

Obecně přece platí, že mě nemůže nikdo nutit, abych si něco kupoval proti své vůli!

3 2
možnosti
Foto

Paní Lance píše o práci. Tam roušky atd. poskytuje zaměstnavatel.

1 0
možnosti
Foto

A teď si představ, že když se v dubnu po výpadku vracely, nabízeli nám je za 30,- nákupní cena bez DPH. Beze srandy.

1 0
možnosti

I94v75a38n96a 40L52a98n39c56e

28. 9. 2020 17:46

Zatím dostáváme v práci roušky zadarmo, protože je musíme nosit. Taktéž i rukavice. Roušku si měním každé dvě hodiny a rukavice podle potřeby.

0 0
možnosti

My máme roušky něco přes 2,- Kč, pravda, je jich vagón, ale něco jsme dali dětem do školy, aby měly když někdo zapomene nebo nemá dost.

Můžete je objednat a prodávat je za nákupní cenu. Tím netratíte a lidi v okolí vám budou vděční.

6 0
možnosti
Foto

Koupil jsem u nás ještě před vypuknutím nákupní horečky za 112 velká balení a ještě dovezl něco z Chorvatska, jsou tam ještě laciněji běžně v obchodech. Mimo prvních týdnů kdy byla také krize, naprosto běžně tvrdí místní. Joinak je to docela síla ty marže, to máš pravdu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,61
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik