Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jejda.... tady to ještě žilo...VR^ Díky všem za diskuzi....:-)

0 0
možnosti

Já tenhle názor nesdílím. Jsou to právě voliči co se odklonili od Andreje, protože v době krize vyvstanuli jeho volní vlastnosti jaksi zářivěji, kteří hledají (pro změnu) demokratickou alternativu a nahlodáni propagandou jaksi opozici nevěří. Pak jsou tu voliči co váhají, komu ze stran opozice to vlastně hodí a spousta těch jejichž nerozhodnost byla příčinou neúčasti u voleb. Pokud Minářovi odhodlání vydrží, bude to za rok test našich teorií.

0 0
možnosti

Bojovník za pravdu a demokracii neuvede své chlebodárce. Ono to vypadá na legraci - co je komu do toho kdo nás platí. Ten pán, ale chce do politiky a aby dostal hlasy - musí mu lidi uvěřit.

Barva košile, Sudeťáci pronášející zdravice k tomu - to má být uvěřitelná postava národní naděje? Pokud v souvislosti s ním něco za roku bude - nebude to test našich teorií ale test naší blbosti.

0 0
možnosti
Foto

Opouští "chvilkaře", ale povede je jeho kamarád v klobouku Rol. Takže nic nového se neděje. A pokud zalží nové olitické hnutí, kdo o bude financovat? On není vele úspěšný podnikatel A. Babiš, ani úspěšný šéf bezpečnostních agentur Bárta, šéf Věcí veřejných. On jen nedostodovaný evangelický farář. :-/

0 0
možnosti

Když jsem uvedl A měl bych také uvést B jako svůj dojem z toho, co jsem avizoval. Myslím, že se pohádali "o místo u mikrofonu". Takže se rozdíly mezi politickou klasikou a novou nadějí budou hledat velmi, velmi těžko. Osobně moc vesel nejsem. Jakous takous naději jsem choval.

0 0
možnosti
Foto

J23a35n54a 33M48a84j91o31v91á

30. 9. 2020 22:09

Ano, na ten interní nesoulad jsem myslela taky a považuji to za zákonitý a nutný vývoj takových uskupení. Viděl jsem to mockrát. Ve výrazně méně "populárních" uskupeních, ale ... prostě to tak je.

1 0
možnosti

J59i63r51i 68C97e29e

29. 9. 2020 16:20

Právo kandidovat a být volen je jedním ze základních ústavních práv.

Pokud má někdo problém s úmyslem kohokoliv zapojit se aktivně do politiky prostřednictvím voleb, neměl by se nazývat demokratem.

1 1
možnosti

Pan autor mu to nezakazuje.

On píše, že to podle jeho názoru je nevhodné, netaktické a možná i tak trochu nefér vůči těm stranám, které pana Mináře až dosud podporovaly.

Avšak nenapsal ani slovo o tom, že by to panu Minářovi mělo být zakázáno.

5 1
možnosti

Nechte se překvapit. Je to pěkně vyčůranej chlapec. Z Miliónů chvilek si jako student udělal pěkně svůj slušný osobní příjem peněz. Nyní použije Milión chvilek, jako výtah do politiky, k moci a dalším penězům. Kdo by jejj volil? Antibabišovci. Nová tvář sebere proflaknutým Topkám, Odeesákům, Pirátům atd. voliče.

Podle toho co tvrdil chce jednotnou opozici a tak bude se snažit být jejím vůdcem

4 1
možnosti
Foto

No jo no tak to holt bývá. Je naší přirozeností hledat si místo na slunci tak, aby to pro nás bylo nejvýhodnější /nejpříjemnější/. Jasně, někdo to má jinak - ale řekněme si to rovnou, jinak to mají zejména pěkní podivíni.

0 1
možnosti

Pro autora. Obrysy komentované změny začínají mít kontury. Zde úryvek z prohlášení pana Mináře : "...vytvořit nové politické hnutí, které dá dohromady ty nejskvělejší lidi této země ochotné převzít osobní odpovědnost a pokusit se proměnit Českou republiku k lepšímu... "

Klasické prohlášení o nejskvělejších lidech - kde dosud dřímali? A opět pokusíme se - asi to nevyjde ale zkusíme to. Kdo najde rozdíl - vyhraje!

2 1
možnosti
Foto

Njn, nahrává to skepsi....

0 0
možnosti
Foto

jako profesionální revolucionář se musí nějak živit. Oligarchové a sponzoři ho odmítli v podmínkách Covidu dále živit, ale k životu jsou peníze potřeba. Proto je logické, že se zkusí poprat se svými politickými souputníky o stejný koláč Rv

7 3
možnosti
Foto

Tak asi bych nebyl tak komisní. Víceméně každý z nás dělá, co umí. Třeba se Minář nakonec ukáže jako politický talent..... a je zbytečný plakat nad roztříštěností "pravicové" opozice. Halt každý má svůj píseček a ten si hlídá..... Ostatně Alte Brúnu nelze porazit z jakýchkoliv liberálních pozic, natožpak "pravicově liberálních", ale jen a jen z pozic "konzervativně socialistických". Dokud její voliči nedostanou tímto směrem zaměřenou alternativu (tj. myšleno alternativu za Alte Brúnu), tak nelze na nějakou změnu ani pomýšlet.

0 1
možnosti
Foto

Já jsem MCh od začátku sledoval. Jistý nedostatek, o kterém jsem už psal, je v tom, že kromě demonstrací se nepokusili o další razantnější krok, navrhoval jsem třeba petici, kterou (je to ze zákona) musí parlament projednat. Sehnat potřebný počet podpisů by pro ně nebyl problém.

Ono to má sice malou možnost, že to projde, ale - média to rozmáznou, je to černé na bílém a zanechá to jistou stopu.

Sepsání petice jsem u nás inicioval už asi třikrát. První byla se žádostí odvolat starostu, který si chtěl za peníze města nechat postavit příjezdovou komunikaci ke svému pozemku. Na zasedání byl šrumec. Starostovi věrní to sice smetli, ale jistá pachuť zůstala. A příště se už o post starosty nepokusil.

Ale stal se šéfem VHS. Když se ukázalo, že je to opět žába na prameni, byla další petice - odvolat hop z Rady VHS. Neprošlo to, ale za čas byl stejně té funkce zbaven a odsunut na sinekurní pozici.

1 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,18
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik