Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bartoň, buďte už jednou chlap. Skutečný chlap, který neútočí ze zálohy a chová se jako chlap. Chcete si žít po svém, bez ohledu na zdraví a životy ostatních, nemocných lidí? Dobře. Nerespektujte rozhodnutí odborníků, ale řekněte, ŽE KDYŽ VY NEBO VAŠE RODINA ONEMOCNÍ, TAK ŽE SI TO LÉČENÍ TAKÉ ZE SVÉHO ZAPLATÍTE A ZAPLATÍTE TO I TĚM, KTERÉ JSTE NAKAZILY. To je chlapské řešení a nám posílat fotku z dovolené u moře a kázat nám, jak máme žít. Vzpomeňte na slova, které pronese pan Brodský ve filmu Ostře sledované vlaky:: ČEŠI, TO JSOU SMĚJÍSÍ SE BESTIE. A měl skutečně pravdu.

1 1
možnosti

Sdružování vysokoškoláků před volbami se zakazuje a přikazuje se izolace již sloučených seniorů v jejich zařízeních. Vysokoškoláci odjeďte někam daleko od svých volebních místností a za seniory, jako vždy, přijdeme s urnou, připravenými správnými lístky a vysvětlením, kdo že jim to poslal peníze, někteří už totiž neudrží informaci dostatečně dlouho. Víc už se pro výsledek udělat nedá.

0 0
možnosti

Napíšu Vám to jinak pane Bartoni. Nejen Vás zřejmě matou nízká čísla hospitalizovaných s covidem se středním či těžkým průběhem. Přesto má Praha v nemocnicích už jen 14% volných lůžek. Zkuste se zamyslet proč kolabovalo italské či španělské zdravotnictví a proč v současné době kolabuje izraelské zdravotnictví. Dám Vám sem srovnatelné číslo. Obsazení lůžek na 100 000 obyvatel u nás a v té Izraeli. U nás to je 7,64/100 000 obyvatel, v Izraeli 7,63/100 000 obyvatel.

V Izraeli se ty školy zavírají všechny.

2 0
možnosti

Jde o pacienty hospitalizované se středním a těžkým průběhem v nemocnicích.

0 0
možnosti
Foto

Při vší úctě něco je situace, kdy je pozitivně testováno do 1000 osob, něco jiného do 2000 osob, něco do 3000 osob. V každé této odlišné situaci budu něco jiného hlásat a konat. A to ještě k přihlédnutím k tomu, jak tyto odlišné situace nepředvídatelně nastanou.

Nelze tedy chtít po ministru zdravotnictví zázraky, spíše po něm chtějme dodržování principu předběžné opatrnosti.

2 1
možnosti

To je pořád fňukání a každý má na vira nějaký názor. Dokonce si dá práci napsat dlouhý blog. Nuda.

2 1
možnosti

Klidně žijte, Mr Bartoň.

1 0
možnosti

http://www.szu.cz/uploads/Epidemiologie/Coronavirus/Lab_vysetrovani/Zprava_EHK_SARS_2020_str_1.pdf

V čisté vodě byla v jednom případě nalezena infekce ve 3% experimentů (z 68), v druhém ve 4,4%. To je chyba jen samotné metody. Jakmile přidáme skutečné zdroje falešné pozitivity, jako je kontaminace vzorků, 8% není nic neočekávatelného. A 8% nově nakažených z celkového počtu testů je číslo, které lze spočítat ze záměrně zmatených dat MZ https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19

2 0
možnosti
Foto

Při 20000 testů není možné odhalit více než 4000 nakažených. Takže 6000 bude, až bude více než 30000 testů. Oficiální čísla jsou jen čísla, nic víc. I počet úmrtí s covidem je více, než se uvádí, nebo má člověk v naší kotlině něco, co nemají třeba v USA? Dokážete si představit, že doma umře babička a doktor se zeptá, zda má udělat test na covid, a když vyjde, tak půjde celá rodina do karantény a babička na "mrazák"? Tak se něco napíše do úmrtí zprávy, po dvou dnech už nebožka není infekční a všechno jde tak jak má.

0 0
možnosti
Foto

Pokud velmi intensivně testujeme , je logické , že nacházíme více pozitivních případů .Prokázána přítomnost viru v organismu člověka však neznamená, že jde o nemoc. Virus v okamžiku testování už může být neaktivní neškodný nebo se s člověkem jen setkal a k onemocnění nedošlo. Množství pozitivních testů u populace, jež je normálně zdravá a neznamená nic špatného. Kdyby se tímto způsobem testovala jiná infekce, například chřipka, tak by pozitivních byly ne stovky, ale tisíce. Pramen : profesor MUDr. Jiří Beneš. Počet úmrtí s covidem se uvádí bez ohledu, zda osoba umřela na jinou nemoc, ale v jejím těle byl po smrti zjištěn Covid, anebo zda umřela na covid. Nerozlišuje se, zda osoba umřela doma, anebo v nemocnici. Tak to přiznávají stránky Ministerstva zdravotnictví po statistkou zemřelých

1 0
možnosti

P43e77t96r 62T32o82m36e98k

28. 9. 2020 11:56

Domnívám se, že nemáte úplně pravdu, jedno ale vím jistě. Za všechno můžou odporní, vražední čínští komunisti.

0 1
možnosti

P67e77t66r 31S21k94á39l83a

28. 9. 2020 10:23

Tedy kdyby nám to sem v březnu nezavlekli ti nešťastní lyžaři z Itálie, mohli jsme až doposud zůstat ostrovem uprostřed Evropy bez jediného případu covid-19?

1 1
možnosti
Foto

Podle všeho tu už byl COVID v prosinci, ale lékaři jej zaměnili za chřipku.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS