Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Pěkné čtení.

Jízdu vlakem také miluju.

V zahraničí jsem zatím jela jen kousek Německem. Ta Itálie mě ovšem láká.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Strádale, děkuji za Vaše vzpomínky, neboť u mě je to úplně stejné. V 80.letech jsem se také hodně věnoval vlakovému cestování a pohled z vlaku na ubíhající krajinu mě nikdy nepřestával bavit. Naopak. Nemohl jsem číst knihu či ve dne podřimovat, to by byl hřích. Musel jsem bedlivě sledovat dění za vlakovým okénkem. No a v 90.letech jsem se již dostal i do zahraničí, takže naprosto souhlasím s vašimi postřehy a zážitky z vlakových cest . . . I taková cesta podél toku Rýna, Mosely či Dunaje je inspirující a překrásná . . . Mám to zkrátka stejné jako Vy - miluji cestu vlakem se vším všudy . . . . ;-):-)

1 0
možnosti
JS

To jste mě potěšil, děkuju.

0 0
možnosti
Foto

I52v46a39n 26M50a83r19e34k

26. 9. 2020 13:18

Karma pane Strádale a dík za vzpomínku. Na tom trajektu, plujícím od italské pevniny do přístavu na Sicilii, jsem za tu slabou hodinu stačil chytit i mořskou nemoc. To houpání trajektu- půl minuty nahoru, půl minuty dolů bylo příšerné, Ale později , nahoře v Taormině jsem se poléčil. R^

1 0
možnosti
JS

Taky dík za vzpomínku. Jo, Taormina je úchvatné město...

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik