Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zejména tam, kde trávník úspěšně předpěstovali komančové, a následující ideově spříznění.

Jinak se to týká všech dopravních staveb. Zde platí, že se vybere vždy horší varianta, která ale přinese větší vejvar pro zhotovitele a spol.

0 0
možnosti
PN

P85e17t79r 74N38e47d87v43ě40d

26. 9. 2020 11:53

Jj, Řebíček, že? Poznal jsem to...

0 0
možnosti
MS

Místo toho aby jste napsal v čem je druhá varianta lepší, tak píšete nezajímavou omáčku o ODS.

3 2
možnosti
Foto

Psal jsem o tom několikrát, tentokrát tomu byl věnován jeden odstavec. Byl jsem požádán, abych smazal odkazy, ale stačí dát do vyhledávače "alternativa proti dálnici" a dozvíte se víc.

1 0
možnosti
VB

O kolik se tedy posune stavba D3 přes Posázaví, když se bude měnit její trasa? O dalších 20 - 30 let? A pak se napíše další petice?

3 0
možnosti
JD

Pan Kuba se jen potřeboval pořádně ukázat před volbami. Klasika v ODS.

1 3
možnosti
TB

proč píšete tedy 30 let, když je to stěží 17 let. Oni ty vlády mezi tím udělali taky houby pro České středohoří, a to byly u moci nějací jiní čímani než jenom ODS. Jen se vemte tu co má směřovat přes tuto oblast, tam je naštěstí proti příroda sama, prostě tam jsou sesuvy půdy.

Ostatně stejně si myslím, že autům by se nemělo stále ustupovat a je to jedno kde

1 2
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 1022x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik