Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J92a54n 17D30o78u80š38e22k

27. 9. 2020 2:04

Prudce korektní člověk... Velmi dobře, když už do p....e tak aspoň s úsměvem na POBLEDLÝCH ksichtech.

0 0
možnosti

S naší planetou to nedopadne dobře.

1 0
možnosti

Těch otevřených otázek, kdo má koho dabovat, je více.

Třeba kdo má hrát a dabovat nebožtíky. A tím nemyslím role v historických filmech, kde vystupují lidé, kteří jsou dávno mrtví z hlediska dnešní doby, ale kteří byli živí v době, kdy se odehrává děj.

Míním tím něco jiného: Například ve filmu se občas stane, že živý člověk je před nějakým problémem a přijde k němu někdo mrtvý (třeba jeho otec) a ze záhrobí mu radí, jak má postupovat.

Je porušováním lidských práv nebožtíků, že tyhle role v původním filmu hraje a v cizojazyčných verzích dabuje živý herec. Já se domnívám, že bychom role nebožtíků měli svěřovat rovněž nebožtíkům.

Nebo se stává, že ve filmech zvířata a někdy i věci hovoří lidskou řečí. Proč třeba košili má dabovat člověk? Copak nemáme každý ve svém šatníku dost košil, kterým bychom ten dabing mohli svěřit?

5 0
možnosti

Jejda... První větu jsem nejprve četl jako "kdo má koho rabovat". Asi dislexie. Nebo mi závěr článku o původu počítačů příliš utkvěl. ;-D

0 0
možnosti

To jste si pořádně naběhnul. Copak vy nevíte, že podle paní Šimůnkové u nás nikdo "němý" není, ale pouze "člověk, který je nemluvící"?

Doporučuji Vám se dobrovolně přihlásit na převýchovný kurz, ať si to trochu vyžehlíte...

9 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,79
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik