Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I42v87a19n 56M30a36r14e31k

25. 9. 2020 15:44

Ono by stálo za to vědět, za koho "kope" předsedkyně EK madam Leyenová stejně tak, jako většina aparátčíků zahnízděná v tomto mírně řečeno sdružení? Pro blaho a budoucnost občanů EU jsou jejich návrhy a opatření likvidační. Rv

7 2
možnosti
JL

Ano, někdo to určitě ví, stačí zjistit, co říká.

1 1
možnosti
Foto

Máme-li společný hospodářský prostor, volný pohyb zboží i výrobních faktorů a tedy společnou vnější celní a jinou politiku, musíme mít i společnou ostrahu vnější hranice. Ostraha hranice a jí zahrnující azylová politika by měla být přenesena do kompetencí Evropské unie a tečka. nějaká azylován politika musí existovat. Kdyby neexistovala, nedostalo by se do Velké Británie ani jedno Wintonovo dítě, ani jeden Severní Korejec do Jižní Koreje apod. Víme, že většina imigrantů jsou imigranti ekonomičí. někdo je musí zachytit, střežit, nechat projít azylovým řízením a odmítnutíé vrátit. Řecko, ani Itáie do evidentně nezvládají. Pokud problém nelze řešit na určité úrovni, musí být přenesen na úroveň vyšší. Nějací azylanti se legálně dovnitř dostanou a ty je potom třeba přerozdělit, a to i k těm xenofobním Čechům.

3 13
možnosti
JL
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik