Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by ten šašek Fialů byl premiérem, tak by musela emigrovat polovina národa !!!

Již nikdy více nadvládu ODS a TOP !!!

:-P:-P:-P

0 1
možnosti

L47e85o65n 56T22o96m65e63v

28. 9. 2020 18:25

Fiala? Hrobař ODS.....

1 0
možnosti
Foto

Ještěže jsem voličem a můžu svýn malinkatým dílkem přispět k tomu, aby se Fiala premiérem nestal.

6 1
možnosti

Přesně tak to vidím i já. :-)

1 0
možnosti

V demokracii politici nejlépe přežívají, když jen žvaní, nedělají nic, a to co dělají dělají potichu za zády voličů. Jak známo, kdo nic nedělá, nic nepokazí a tak je není za co kritizovat a v médiích lynčovat.

Jenže v době pandemie nelze nedělat nic. A to je průšvih a situace, na kterou naši politici nejsou stavěni. Protikoronavirová opatření jsou vždy politicky ztrátová, protože to samé opatření je pro jednu část voličů příliš mírné a pro srovnatelně velký zbytek zase nesmyslně přísné. A pokud jsou váhavá a nejistá, je to politický pohřeb. V této situaci je nutné vystupovat sebevědomě a rozhodně. Přesvědčit lidi, že vláda ví co dělá, že má tým epidemiologických odborníků, kterým naslouchá a podle jejichž rad vydává ta nejvhodnější opatření. A tohle se Babišovi nepovedlo. Místo aby sestavil transpatentní epidemiologický tým složený z odborníků, kterým by lidé mohli důvěřovat, sám se pasoval do role toho nejchytřejšího epidemiologa, ale to mu logicky nikdo nemohl věřit. Výsledkem bylo, že se každý Čech cítil lepším epidemiologem než ten, kdo vydával rozhodnutí. No a Babiš to dorazil několika kopanci, ze kterých se místo chlapského přiznání a omluvy začal trapně vykrucovat stylem "všichni jsme si mysleli.." a "já přece nejsem epidemioog". Ne není epidemiolog a proto měl epidemiology poslouchat a pak by i mohl svým způsobem na ně oprávněně přenášet zodpovědnost.

2 0
možnosti

J18o35s81e66f 41U43l46m87a33n

25. 9. 2020 11:28

Nevím, zda by zrovna Fiala situaci zvládl lépe, ale jsem přesvědčen, že by ji lépe zvládl Přemysl Sobotka. Už v lednu varoval před budoucím vývojem, byť zcela bez zájmu médií (což je pochopitelné vzhledem k jeho postavení). Sobotka byl jeden z mála, kteří situaci odhadli správně ještě v době, kdy ostatní neměli vůbec představu, že nějaká coronavirová krize vůbec bude. To je jeden z důvodů, proč mě mrzí, že předsedou ODS je takový tragéd jako je Fiala, když tato strana jako celek má spousty kvalitních řadových členů.

7 2
možnosti

Chce to velký stupeň fanatismu, navážet se do opozice, že za něco může, když nic nemůže, protože není ve vládě.

V květnu jsem si udělal rozbor toho, co bylo u pandaviru špatně a co zlepšit. A co myslíte se do září stalo? Nic.

Analýza reakce státu na COVID-19

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751627

5 8
možnosti

Sesumíroval jste vše, co tato vláda udělala špatně. To je fakt. Ale jako (abych použil vašeho příměru) fanatický obhájce ODS jste zapomněl na reakce opozice v počátcích šíření nákazy: když vláda vydala doporučení necestovat na lyže do Itálie, strhla se ze strany opozice nařčení této vlády z šikany,omezování občanských svobod, šíření poplašných zpráv a vyhrožování žalobami k soudu do Štrasburku. Když došlo k rozšíření viru na našem území, opozice se na 14 dnů odmlčela, poté přišla s nabídkou spolupráce a chvíli na to se soustavnou kritikou. U té setrvala dodnes. Až na několik návrhů opozičních poslanců(bohužel častěji Pirátů než ODS) které měly hlavu a patu a bohužel nebyly vyslyšeny, to by nyly povětšinou jenom nesmysly, které neměly reálnou možnost aplikace. Hlavně se neustále hovořilo o tabulkách, které vláda nevytvořila. Ač ho moc nemusím, Hamáček se v té době snažil opozici vysvětlit, že virus je živý organismus, který na nějaké tabulky nehledí a dělá si, co sám chce. Nějak nebyl pochopen.

19 2
možnosti

Ona ta odpověď je zajímavá i z jiného pohledu . Na otázku, co by jako premiér udělal první, odpovídá úplně mimo mísu, že by si nehrál se sirkami a nedostal se do této situace. Dává vám to logiku?;-)

14 1
možnosti

Jasně. Vám ne?

0 7
možnosti

Pan Fiala by chtěl být premiérem, to je jasné. Ale ani on by tomu co se dnes děje kolem covidu nezabránil.

Na vině jsou především lidé tím jak se chovají. Je pěkné svádět pořád něco na vládu - primárně by ale každý měl začít sám u sebe.

37 4
možnosti

J54i56ř11í 55N86ě49m43e97c

24. 9. 2020 20:24

Celé to má jednu velkou chybu ... Fiala nikdy, zdůrazňuji nikdy, nebude premiérem.

Do čela ODS ho nastrčili po katastrofální prohře ve volbách, jako pana "profesora". V této roli vytáhl ODS z 7% na nějakých 10-12%, což je jeho strop.

S historii ODS, charismatem patníku a Řeporyjcem v zádech už toho více nedokáže i kdyby se postavil na hlavu.

45 2
možnosti

Kdyby měli stařenka koule, tak sú to stařeček.;-D

6 0
možnosti

R61a70d35e16k 25K35o50h52u86t

27. 9. 2020 17:42

No v současnosti to již tak jasné není...

2 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik