Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Primátor Hřib to zrovna na ČT 24 pznačil za fake.

Pravil, že deklarované sms jsou ve zcela jiném tvaru, než v jakém standardně zasílá hygiena. Jsou tedy dílem někoho zcela jiného.

2 0
možnosti
Foto

Cimz ovsem zaroven priznal, ze je ti lide skutecne dostavaji.

0 0
možnosti

ja uz se nedivim nicemu

snad jen tem, kteri maji stale za to, ze se vsechno zvlada

2 0
možnosti
Foto

Dnes jsem zase četla, že protilátky po prodělání nejspíš vydrží déle, než aktuálně udávané tři měsíce... Ne že by půl roku teda pro očkování/promoření snad bylo lepších!

1 0
možnosti
Foto

I73v12o 14C89i67l68i65c39h

23. 9. 2020 20:30

Zní to jako nějaká konspirace, ale také jsem něco podobného už slyšel z více i velice důvěryhodných stran, takže doufám že mne už konečně také osloví hygiena pomocí SMS nebo jak to dělají (kterou samozřejmě budu ignorovat), abych si to mohl ověřit na vlastní kůži. Předpokládám, že mi to do datovky (nebo aspoň poštou) nepošlou, takže to mohu i nadále zcela v klidu ignorovat, ale článek by z toho byl moc pěkný ;-)

2 0
možnosti
Foto

Tak to jsem zvědavý, ivo a ohlídám si, až o tom poreferujete:-)

1 0
možnosti
Foto

Jak říkaly naše babičky, na každém šprochu pravdy trochu a já, díky vašemu článku, počet nových případů začnu brát s rezervou a tolik mě nevyleká.

To neznamená, že bych přestala býti opatrná, ale budu více v pohodě.R^

3 0
možnosti
Foto

To je rozumný přístup:-)

2 0
možnosti
Foto

Prokázána přítomnost viru v organismu člověka však neznamená, že jde o nemoc. Virus v okamžiku testování už může být neaktivní neškodný nebo se s člověkem jen setkal a k onemocnění nedošlo a ten člověk jej nepřenáší. Množství pozitivních testů u populace, jež je normálně zdravá a neznamená nic špatného. Kdyby se tímto způsobem testovala jiná infekce, například chřipka, tak by pozitivních byly ne stovky,ale tisíce. Pramen : profesr MUDr. Jiří Beneš přednosta Kliniky infekčních nemocí 3. LF UK a FN Na Bulovce v Praze

3 0
možnosti
Foto

To zní rozumně, jen nechápu, proč se to takto nebere i případě covidu.

1 0
možnosti

Jsou to lži. Nechť dotyčný ukáže, že tomu tak opravdu je. Jen podobnými kecy přilévají olej do ohně a dovolím si tvrdit, že znehodnocují práci těch, kteří tyto testy vyhodnocují.

Upřímně bych těmto lidem přál, čelit alespoň trestnímu oznámení za šíření poplašné zprávy.

Nezlobte se, ale tohle je hnus. Pochopil bych snad, pokud by se jednalo o omyl jednotlivce. Bohužel jsem podobných zpráv četl několik. Samozřejmě všechny bez jakéhokoli důkazu.

A vsadil bych se klidně, že dotyční často ani netuší, jak to na odběrných místech vypadá.

2 0
možnosti
Foto

Nedovedu si představit, že by zrovna tihle lidi úmyslně neříkali pravdu.

3 1
možnosti

Ta exponenciála bude, i kdyby nás měli zcovidlovat!

.

Už nějaký ten čas přemýšlím o svobodě a o tom, jak si tady na Zemi žijeme. V mnohém náš život kopíruje život všeho živého (to je tak trochu logické, že?-). Třeba takový život divokých prasat. Člověk si pomyslí "svobodná zvířata". Platí to však i v době naháněk? Nejdřív je sledují, pak stopují, na to vypustí psy a už to práská. Nechci otravovat dlouhým příspěvkem, takže to zkrátím. Jsou divočáci svobodní? Ano. Jsou. Skutečnou svobodu si totiž nosíme v sobě. Dokud nás nezastřelí.

4 0
možnosti
Foto

Moc hezky napsano, Michale.

0 0
možnosti

Agentura JPP v akci

1 0
možnosti
Foto

Tohle jsem už viděla několikrát. Nějak se mi tomu nechce věřit stejně jako zprávě, že pozitivní test lze vyrobit úpravou postupu při analýze vzorku. Přece snad existuje nějaký protokol, který se nemění na přání.

3 0
možnosti
Foto

To netusim, Klari.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,40
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.