Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J75a98n 90R77á10ž

24. 9. 2020 14:23

Vypadá to tak, že Němci nenašli mechanismus jak se zbavit problémových ne-uprchlíků bez šance na asyl, které do Evropy pozvali a tak ten horký brambor chtějí dát k řešení do rukou ostatním.

Při vší úctě a respektu , které k Němcům pro mnohé jejich vlastnosti mám, stále víc a víc se ukazuje pravdou, co řekla Thatcherová na sjednocení Německa.: Sjednocením Německa vznikne v této zemi opět zdroj celoevropských problémů. A už je to tady.

0 0
možnosti

J27a66n 62K69o65z78á63k

23. 9. 2020 21:37

Ono už je také silně morální, jak se Německo vyrovnalo s omezením migrace. Zaplatí se Turecku, aby náhodou nemuselo řešit problém samo, protože by to potom nevypadalo humánně. Téměř všichni migranti chtějí do Německa, tak uplatím někoho jiného, ať odvede tu špinavou práci za mne.

1 0
možnosti

Brzy přijde čas, kdy navzdory svému rozhodnutí už k volbám nechodit, půjdu a budu do EU volit nějaké nacionalisty.

3 0
možnosti

S vámi to tedy bude asi podobné, jako s blanickými rytíři: ti také přijedou teprve až bude české zemi nejhůře.

Ale nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř...

0 0
možnosti

Situace se mění každou minutou, podle poslední zprávy to nebude pokuta, ale náklady spojené s navracením migrantů do země původu. Tak to už zní docela rozumně: buď si vezmete migranta a budete ho integrovat, nebo budete platit náklady s odvozem do míst, odkud je migrant - nevíme to často, a musí si ho vzít jeho vlast - může odmítnout...Tak ho zase přivezeme zpátky a vše se bude opakovat, dokud se EU nerozpadne.

2 0
možnosti

Jenže aby to bylo rozumné, muselo by být někde světlo na konci tunelu.

To znamená, že bychom třeba i proti vší logice a spravedlnosti museli zaplatit náklady na repatriaci padesáti tisíc lidí, ale musela by nám být dána záruka, že tím to končí.

Avšak pokud stále budou připlouvat přes moře, můžeme zaplatit tu repatriaci těch padesáti tisíc, leč o rok později to může být třeba sto tisíc, o tři roky později už čtvrt milionu a o deset let později už milion.

A to neutáhneme.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS