Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenom blbec může napsat o chřipce, že je to jen taková obyčejná chřipka.

0 0
možnosti
Foto

To je ten,Prymula, co byl odvolán z funkce ředitele fakultní nemocnice ministrem Svatoplukem Němečkem pro střet zájmů, kvůli napojení na firmu Biovomed provádějící klinický výzkum pro společnosti z celého světa a kterou vlastnila Prymulova dcera. ???? To je ten co zřídil centrum tradiční čínské medicíny při Fakultní nemocnici Hradec Královéby Co chtěl, aby při anestezii při celotělových operacích byla nahražena jehličkami, a před etickou komisí přiznal, že se to ukázalo být nerealizovatelné a „tak trochu mystifikací“ Tím se vědecky znemožnil.

7 0
možnosti

" Co chtěl, aby při anestezii při celotělových operacích byla nahražena jehličkami" - tuhle kravinu jste vzal kde ?8-o

4 1
možnosti

Prymula musí přitvrdit, protože potřebuje, aby na roušky a další matroš byl co největší odbyt. Je to sice střet zájmů, ale zase se vyzná, a navíc se to teď schová za rodinku, tak co. Ale má přehled, kterej ve kšeftování naivní Vojtěch neměl ani náhodou.;-DNavíc má jistě pořád důvěrné styky s Čínou, což zřejmě taky rozhodovalo.

8 1
možnosti
Foto

Prymula, který nemá bezpečností prověrku, právě z důvodu blízkých vztahů s Čínou, nám s Tvrdíkem zařídil, že nám Čína dodá zdravotní materiál. Podmínkou bylo, že dodávku zdravotnického materiálu bude na letiště vítat vláda. Náš stát byl jediný, kdo na to přistoupil. Dnes se s Čínou přeme kvůli reklamaci zdravotního materiálu za čtvrt miliardy ,který nám dodala a který je nekvalitní. Zda to Čína uzná, není jasné, jak přiznal Vojtěch.

3 0
možnosti

R^ Velmi výstižně napsané - také se trochu obávám toho, že Prymula na ten virus půjde tak trochu jako s kladivem na komára a čeka nás zavírání kdečeho...

0 0
možnosti

Ta vojenská hodnost se možná nezapře;-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články