Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I52v45a40n 79M75a18r53e32k

22. 9. 2020 16:25

Smutno? Jak komu. R^[>-]

0 0
možnosti

Žádné stíhání, souzení, nařčení, ani odsouzení nepřinutí Andreje vyhodit poslušného poskoka, jediné co ho k tomu přiměje je pokles preferencí. Po zveřejnění průzkumu musí padat hlavy. A důležité je hned rozjet kampaň, třeba státnickým projevem.

Jenže tentokrát se to moc nepovedlo, Vojtěch vypadá jako nevinná oběť mocenských choutek despotického vůdce (přitom je to oběť vinná), nahrazená plukovníkem ranařem a projev je znovu jak od pouťového dřevěného panáka, co do něj vrazíte drobné a vypadne z něho předpověď.

Je možné, že věrní na to skočí, ale o ty tímhle marketingem nejde, jde o váhající a ti vidí stejný scénář jako minule. Okázalé dárky mediálně nafouknuté, ve skutečnosti dodané sotva z poloviny a sliby, po kterých dnes už pes neštěkne. To víte doba kovidová je zlá nelze to splnit, záhada, vždycky do toho něco vleze. Třeba "Pojďme se zabývat zahrádkářským zákonem a kašleme na nějaký ten kovid." parafrázuji slova Babiše ve sněmovně, přeložím, nešťourejte se v tom co teď trápí vládu, zaplňte čas blbinami, jasné. Rozpor s projevem? No jo, to tak bylo u Andyho vždycky, žádná změna.

Dnes váhající voliči litují, že mu to posledně hodili, ale nikdo je nemůže zatracovat, chyb naděláme každý spoustu, nehroutíme se z toho, upravíme kurz a jede se dál, cesta vpřed nevede přímo, je to samá zatáčka, nesmíme se ale vydat na dlouhou objížďku jako s komoušema, zbytek nás pak o několik délek předběhne a dohnat to trvá roky.

0 0
možnosti
Foto

S těmi charaktery máte pravdu.

0 0
možnosti

A jen malý dotaz..nemohou být debilové i mezi voliči např. ODS, TOP a jiných stran? A co takhle pořekadlo podle sebe soudím tebe..neříká Vám to nic ;-)?

2 0
možnosti

R^

Podle Andreje Babiše měl Adam Vojtěch jednu chybu, pro kterou neuspěl: Byl to slušný, pracovitý, svědomitý chlap. Byl to první ministr, který se pokusil o nápravu zdravotní péče, která je poznamenána neochtou politiků zaplatit zdravotnický personál. Tím postkomunističtí politici obludně deformovali vztahy ve společnosti, vyhánějí si zdravotnický personál ze země a snížili akutní lůžka. Na jaře zastavili ekonomiku a nyní nás zahnali do dluhů. Po nás potopa! Přes léto politici spali na vavřínech a teď hrozí exponenciální nárůst kronaviru a nezvládnutí zdravotní péče!

:-)

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS