Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A teď budete říkat, "já to říkal". Když měl Moravec nepříjemné otázka na Klause, Kalouska, Nečase, Sobotku a jiné, tak byl borec, nyní je to třídní nepřítel a co se změnilo, jen má nepříjemné dotazy na vašeho milovaného vůdce. No jo, láska je slepá i hluchá, tak snad umí číst.

0 1
možnosti

O85t73t23o 72K47a60m30m

22. 9. 2020 9:47

...ne, ne, třikrát ne, pane Kučero. Pana Moravce si vážím, umí mnohé, co mnozí neumí. Dělal jsem dost dlouho na Vinohradské ulici 12, abych to mohl posoudit. Nepříjemné otázky do pořadů tohoto typu určitě patří. Pan Moravec přestal být borec, když se on sám politicky začal vymezovat ve svých pořadech. Je to jeho jediná, bohužel obrovská a zásadní chyba. Tím se stává z jeho rádoby seriozního a objektivního pořadu pouze žvanírna. A vo tom to je.

Pana Babiše beru jako demokraticky zvoleného vůdce většinou tohoto národa. Až si tento národ zvolí demokraticky jiného vůdce, třeba pana profesora ODS.....a tu možnost má, tak až mu bude pan Moravec, tomu panu profesorovi, házet ze svého osobního přesvědčení klacky pod nohy, tak budu stát za panem profesorem...

Pevně doufám, že Vy umíte taky číst a správně jste pochopil jádro pudla...Přál bych Vám to.

0 0
možnosti

Za mě - popsal jste to dobře taky to tak vidím jen bych opravila tintilinti na tintily vantily a fufne na šušně. :-)

0 0
možnosti

O60t21t24o 95K40a38m71m

22. 9. 2020 9:51

...mám pocit, že tak se tomu říkalo před plyšákem...nová doba, chce nové názvy oběživa...za nás byla největší jednotka talíř, nyní mega. Takže nová doba, nové názvy...!!!!Musíme si zvyknout..!!!

Hezký den a rád jsem viděl opět Vaše foto. To Vám říká Otto.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS