Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

Ta narážka na dabing nemravných VHS kazet se povedla ;-D;-DR^ nedávno mi kolega přeposlal k zasmání "Ahoj, já jsem Helmut, opravář komínů..." a na to jsem si vzpomněl ;-D

2 0
možnosti
JN

Na mne to působilo trapně. Že je Babiš narcistní egomaniak není novinka. Ale tohle škemrání o podporu a sjednocení národa, který rozdělil spolu se Zemanem svými kauzami a rozhodnutími, by bylo, nebýt vážností situace, směšné.:-/

3 2
možnosti
ZD

Nazývat apel premiéra škemráním, dává tušit mnohé.

2 0
možnosti
Foto

J79a82n 47H56o41r53n17í94k

22. 9. 2020 20:53

Měl jsem to úplně stejně. A stejně to ve finále i hodnotím :-).

2 1
možnosti
Foto

Je od Vás velmi politicky korektní, že jste to nazval projevem. R^

12 0
možnosti
MK

Neslyšel jsem žádný projev Andreje Babiše. Slyšel jsem pouze, jak Andrej Babiš přečetl projev marketingového odborníka Marka Prchala a to v jazyce, který mu zjevně působí problémy.

O tom, kdo je marek Prchal je možné se dočíst třeba zde

https://cs.wikipedia.org/wiki/Marek_Prchal

Vrtne se tam, kde se sypou penízky.

12 2
možnosti
ZD

Jestli si ulevujete vyléváním duše budiž. Jinak nevím, čemu pomůže podobně laděný článek, kdy píšete, že :Já nejsem schopen posoudit, jestli Vojtěch byl dobrý ministr, jestli Prymula bude lepší. Jestli Hamáček má nebo nemá pravdu.

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757667

ale dozajista víte, že cokoliv od Babiše je špatně. Toporný projev! Pro mne je důležité co říkal a sleduji u kolika lidí se projeví jeho výzvy k odložení politických půtek. U vás to očividně nezabralo a svým způsobem dál otravujete ovzduší mezi čtenáři. Co myslíte, že způsobí podobně laděný text ? Přispějete k lepší náladě? Rozhodně nahoníte body od podobných tragédů.

6 17
možnosti
Foto

Pane Dando, já vůbec nechci přispívat k lepší náladě. Nevím proč bych měl. To vše co se děje není vůbec ani o dobré nebo špatné náladě. Je to o tom, že váš premiér, který by měl z titulu své funkce celou věc koordinovat se chová jako ukřivděné dítě.

Nevím také, proč si pomáháte ve svém komentáři lhaním o tom, že vím, že cokoliv od Babiše je špatně. Nikdy jsem nic takového neřekl ani nenapsal. Napsal jsem ale, že ten projev, který nebyl Babišovým projevem, ale exhibicí jeho mediálního poradce, byl snad nejhorší vystoupení, které kdy váš předseda vlády udělal. Pro vás je důležité co říkal. Nazvěte to přesněji. Jsou pro vás důležitá slova Marka Prchala, interpretovaná Andrejem Babišem. To je vaše věc a vaše právo. Moje právo zase je, napsat na to svůj názor. Možná vám vadí, že někdo takové právo má, ale věřte mi, zatím s tím nic nenaděláte.

15 0
možnosti
TL

Projev Bureše jsem zaznamenal pouze prostřednictvím komentářů, tedy jistě i včetně vašeho blogu.

Snad jen, kdybyste to napsal jen o trochu lépe, bylo by to již zkažené...

R^R^R^

2 1
možnosti
TT

V březnu se pan premiér ve svém projevu k národu bil v prsa, že politickou odpovědnost za boj s koronakrizí přebírá on a obuje se do toho.

Včera národu sdělil, že odpovědnost má každý z nás, jsme nevděční pacholkové a můžeme si za to sami. Jen on nic, on muzikant.

Je správné tomu říkat vývoj politického názoru?

16 0
možnosti
PK

Ano, je to tak, jak píšete. A kardinální problém, proč mají lidi přístup, jaký mají, je přístup vlády. Od počátku vidíme pouze lhaní, chaotická rozhodnutí bez ohledu na důsledky a jejich smysl, protiprávní nařízení, tajení informací o testování, viróze a zhodnocování stavu a opatření. Vždy vláda vyrukuje s nějakou restrikcí, a to je vše. Úplně to první, co by měla dělat, je zdůvodňovat jednotlivá opatření, vysvětlovat a vše podkládat argumenty. Výstupy z průběhu epidemie dávat k dispozici veřejnosti, vše dělat transparentně a vysvětlovat důvody, které vedou k jednotlivým opatřením. To, co dělá vláda, je jedna velká lež a chaos, restrikce na základě pořadavků Babiše a bez ohledu na názory ostatních. A vrcholem je, když prohlásí, že vláda dělá, co může, ale situaci si zavinili lidi, kteří jsou neukáznění. ;-€ Ale lidi přeci dělají to, co normálně, a v drtivé většině jsou všechna nařízení dodržována. Tak jak může mít někdo tu drzost napadat lidi, že se chovají nezodpovědně a můžou si za zhoršení situace sami? Co dělala vláda celého půl roku? Kde jsou připravené postupy? Kde je potřebná navýšená kapacita hygieny a testů pro očekávnou zhoršenou situaci? Kde jsou intenzivní vysvětlující spoty "co a jak dělat či nedělat"? Místo toho pouze opět nezdůvodněné restrikce, netransparentnost, lži v komedii ohledně výměny Vojtěcha, a vina svalena na lidi, následováno jejich pokáráním Babiše ve svém čteném neosobním projevu, místo aby lidi podpořil a dodal jim důvěru ve vládu. A co je úplně to nejhoší - nejvíc to odskáčou naše děti, které se nemůžou nijak bránit. Bude jim sebrána výuka, budou opět izolovány a destruovány jejich společenské návyky a sociální kontakty. A na jak douho - půl roku, rok? ;-( Jestli je vláda schopná udělat něco takového, pak nemůže očekávat ani špetku vstřícnosti.

13 4
možnosti
PK

Pánové mínusovači, nemáte k tomu co říct? S čím nesouhlasíte, co na tom není pravda?

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy