Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... je to vo lidech!,- stávající opatření na ZŠ jsou v praxi naprosto k ničemu, zbytečná, nesmyslná, obtěžující (zatěžující) jak žáky tak kantory, nic neřešící, alibistická, nelogická, zcela odporující ráciu - tudíž stupidní!,- s klasickou profylaxí to nemá absolutně nic společného,- zkrátka jeden z mnoha ministersko-úřednických zgarbů, který se na povel vydají aniž by od teho někdo očekával byť minimální efekt!,- ...... a při tem stačí tak málo,- VŠECHNO!,- tzn. normální volný průběh výuky s rizikem možné nákazy, promoření a karantény,- nebo NIC!,- což zn. školu uzavřít a nastartovat distanční výuku!R^

0 2
možnosti
JD

Ve většině montoven se nosí roušky od března nepřetržitě!

0 1
možnosti
LV

Výborně napsáno! R^ Ještě bych dodal k tomu kontaktu s učitelem - důležitý je i kontakt mezi žáky. Navzájem se inspirují k dotazům i k cestám k řešení problémů. To u distanční výuky nelze.

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 687x
Student původem ze západočeských Rokycan. Vystudoval gymnázium a nyní studuje strojní fakultu ZČU a zajímá ho ode-všeho něco. Specialista na biodegradovatelné polymery a aditivní technologie. Píšu zejména o počítačích, elektronice a mých pohledech na určité věci.