Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Vojtěch jako mlaďoch nemá na sebe složku a tak byl udržován v loajalitě pomocí Prymuly, když se ho Vojtěch pokusil legálně zbavit, vykopl Prymulu výš na nově zřízené místo zesilovače Babišova signálu směrem na ministerstvo, což se dalo ustát v době klidu, ale když nyní čínská pomsta útočí podruhé už se to ustát nedá. Blbečka před národem lze dělat jen do času a kdo se vzepře letí, není první ani poslední. Na Prymulu složka je, prověrka neobdržena, což je dnes parádní kvalifikace na nejvyšší státní funkce. Hurááááá.

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma.

A děsím se při představě, že nový ministr, se svojí nedávno založenou firmou na dodávky zdravotnického materiálu, bude mít příležitost prosazovat například ruskou vakcínu 8-o

2 0
možnosti
MB

Vaše starosti na naše ostny.

0 0
možnosti
JJ

Možná to bylo jenom proto, že pan Babiš, stejně jako třeba i já, považuje pana profesora Prymulu za odborníka na epidemie. Což, když se seznámíte s jeho kariérou, je nepopiratelný fakt. Protože se dostal do sporu s ministrem Vojtěchem, pochopitelně nemohl dále vykonávat funkci jeho náměstka. No a Babiš si ho nechal ve vládním týmu jako odborníka, jestli mi rozumíte. No a protože Vojtěch tu děsnou psychickou nálož prostě neustál a rezignoval, a Maďar odešel kvůli nešikovnému postupu premiéra, který se prostě zalekl těch naprosto šílených reakcí "antirouškových bojovníků za svobodu", jmenoval teď Babiš na místo ministra odborníka. Pana Prymulu. Myslím, že je to dobrá volba. V této chvíli určitě lepší, než zubař Šmucler.

7 0
možnosti
ZH

Já bych tu psychickou nálož (tedy blízkost agresivního a prolhaného estébáka) neustál už mnohem dříve. Asi proto, že ani nejsem schopen pro někoho takového pracovat. :-)

A nešikovný postup? Takto nazýváte aroganci, agresivitu a hulvátství?

4 2
možnosti
Foto

Dokud vládne vlastník firmy ANO, tak jsou všichni "ministři" stejně jen křoví.

5 0
možnosti
ND

Dobré otázky, ale odpovědi buď nebudou, nebo až časem...

0 0
možnosti
VV

Po 1. sv. valce dostavali nekteri lide trafiky. Dnes mista namestku, zmocnencu ci ministru.

A pripomel bych nektera moudra slova Jana Wericha.

2 0
možnosti
Foto

Opatrně, pane Flaško, abyste se nezalkl.

4 7
možnosti
Foto

Dokud si nepřečte Váš komentář, tak mu to nehrozí. ;-D

10 1
možnosti
JN

J42o96s33e39f 53N31i45k61l

21. 9. 2020 15:54

....o jaké půl gigové sekeře to mluvíte...myslíte těch 500mld Kč... v tom případě to bude půl terová sekera...půl giga je pouze mizerných 500 milionů..

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. To číslo je prostě hrozné a nepředstavitelné. Zlatý Kalousek. V textu jsem opravil, dík za upozornění.

3 2
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.