Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vítejte v těchto řadách a ať je ten život pořád fajn, nejen po té padesátce;-DR^

1 0
možnosti

Život začíná po padesátce? To jsme porodili syna. Měl jsem tři výhřezy páteře. Operovat jsem se nenechal. Při druhém jsem měl udělanou probírku lesa a potřeboval jsem z lesa uklidit dřevo. Tak místo klidu jsem zaseknul zuby do sebe a nosil těžké špalky. To byl nerozum. Co si jednou poškodíš, to trvá! A tak díky tomu mám na levé noze trvalé následky. Analgetika neužívám. Když to bolí, uvolním si autotrakcí, protože trakce již lékaři přestali dělat. Zadarmo ani kuře nehrabe! Autotrakci si musím udělat každý večer, abych mohl spát. Přestal jsem se spoléhat na lékaře, spoléhám se na své tělo a obdivuji se mu, co všechno ve svém samoléčitelství dokáže! Děkuji Bohu za tělo, které jsem od něho vyfasoval!

:-)

1 0
možnosti
RP

Víte, každý občas potřebuje po té padesátce takového housera pro varování, že vše nejde dělat tako jak za mlada:-). A když je vám potom ještě o nějakých deset víc, tak to začnete být na tu tělesnou schránku mnohem hodnější..

1 0
možnosti
ND

Tak snad už je lépe a houser se odstěhoval do Humpolce :-)

1 0
možnosti
Foto

Vítejte mezi blogery. Na Vaše záda buďte opatrná. Z vlastní zkušenosti vím, že důležité je například správné držení těla.

1 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 16,44
  • Průměrná čtenost 361x
Jsem dáma v nejlepším věku. Mám slušné vzdělání a zajištěné postavení. Zblázním se jen párkrát do roka. Třeba tak, že vyrazím na toulky - nejenom Šumavou.

Seznam rubrik