Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Stran těch rodokmenů by to chtělo pořídit si minimálně čtyři, zcela protichůdné a stále je nosit při sobě. Nikdy nikdo neví, kdy se který bude hodit. Až se objeví opačně naladění radikálové může se stát, že budete v jednom dni potřebovat všechny. Hlavně se nesplést! To by byl konec každého takového "čistého"!

0 0
možnosti
Foto

Taky čtu sci-fi, ale myslím si své.

0 0
možnosti
Foto

J76a47n22a 24M87a61j45o24v83á

20. 9. 2020 18:19

Počkejte.. Tohle fakt existuje a není to recese? Tak to pak pánbu s námi...

0 0
možnosti
Foto

Mnoho věcí, co se zdály být nemožné a činily dojem recese, se nakonec staly skutečností. Současná situace dokonce naznačuje, že se budou realizovat i Dva roky prázdnin.

2 0
možnosti
MB

Rodokmen rasy netřeba. Je třeba oprášit rodokmen rozumu. Ten pak umožňuje pochopit, že ve svobodě se budou objevovat svobodné názory, ba i protichůdné petice. O to více, pokud budou podporovány i výroky členů vlády ... !

Vojtěch - "Kvalitu pomůcek zaslaným do schránek - garantovat nemohu" ! Hamáček - "Mohu" ! Určitě vnikne chaos, nedůvěra, ba i pokles % preferencí. Co s tím ? Použít ten rozum. Kdyby ČR byla v Evropě sama, výsledky by byly uspokojivé - chybělo by srovnání. Jaksi sami nejsme - Ostatní se před námi zavírají a háží červenou = Není podstatné, co jsme pro věc udělali - Podstatný je výsledek ... !

Pan Bureš je jako včera Roglič ve žlutém triku. Vyjede si časovku, kopec a je vítěz ! Ha tu zavilý vir Pogačar ! Odboj !, je třeba najít viníka. Já jej spatřuji, pochází z čínského skleníka ! Vire, rozum měj - vyhlásil jsem to lépe ! On na to neslyší a náš národ dále tepe ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,91
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik