Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To sis Zdeničko snad vymyslela, abys nás - čtenáře, lačné po tvém psaní pobavila, viď? ;-D Ne, lidská blbost a neohleduplnost nezná mezí a věřím tomu, že kdyby ti mohly narůst ty třetí zuby (článek o trojkách), tak bys jí bývala odnesla v těhle druhejch...;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Danulko, to jsem ještě příhodu mírnila. Ta neodbytná paní je zlý sen. Asi každý dobrák, který je pár let nepřetržitě hodně ochotný, potřebuje občas dostat takovouhle přesdržtičku, no tak jsem ji dostala.;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D Ta paní určitě je tatáž, která jela vlakem a hrozně se divila, když si nejdřív kýchla mocně do dlaně, že z té samé nijak neočištěné dlaně nechce můj syn - vlakvedoucí - vzít do ruky její lítačku ke kontrole. ;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

No to je hrozný. Bože můj, k tomu snad ani není co dodat. Auuuu;-D

0 0
možnosti

Myslím si , že se nedočkáme toho , že tu budou u vchodu do obchodu roušky zdarma-pro zapomnětlivé. Tak alespoň za úplatu by být mohly.

3 0
možnosti
Foto

Minulý týden jsem vezla tatínka do slánské nemocnice na vyšetření a ve vchodu každé z budov byl rouškomat. To mě potěšilo.

1 0
možnosti
Foto

Připomenu, co tu u blogu pana Vlka kdosi napsal: zákazníku bez roušky mu ji prodat. V případě většího nákupu jako bonus zdarma. A v knihovně - i mimo zavírací dobu lze, ale - za příplatek. Zkuste se, lidi, chovat tržně a pragmaticky.

Použije Občanský zákoník, část o tzv. místní úpravě. Ta říká, že pokud někdo vyžaduje dodržení určitého předpisu, tzv. např. vstup jen s rouškou, je povinen dotyčnému roušku poskytnout. Podobně, je-li na knihovně na ceduli nápis, že mimo otvírací dobu vstup povolen jen po předchozí domluvě a za příplatek (500,-Kč), lze pak na nezbedného návštěvníka zavolat policajta. Neboť pak jde o neoprávněný vstup.:-)

4 1
možnosti
Foto

Když já jsem takovej týpek, jak píšu už někomu o kousek níž, že když čtenář odpoledne zavolá, že nutně potřebuje určitou knížku a může si pro ni přijít až dvě hodiny po zavírací době, protože přijede tak pozdě z práce domů, počkám na něj a jdu domů potmě (teda to myslím v zimě :-) ) Přesčas si sice nikdy vybrat nemůžu, ale pocit, že je někdo spokojenej, taky není k zahození.:-)

2 0
možnosti
Foto

Zdeni, někdy je potřeba odložit slušnost a řídit se heslem na hrubej pytel hrubá záplata. Ta paní by mě naštvala, i kdyby měla roušku přes celou nevymáchanou hubu;-)

8 0
možnosti
Foto

Děkuju, Zuzanko! Prostě pro tuhle paní ještě rouška nebyla vyrobena;-D.

0 0
možnosti

No teda vy máte dost. Nezdá se mi, že byste to měla po hulení, tak co berete? Takhle být zblblý režimem, to se jen tak nevidí. Fakt nemáte co kecat lidem do toho, co nosí na hubě, nevíte proč ji nemají. Máte možnost volat policiiii.

5 25
možnosti
Foto

Aha, to vy jste ten, co běhá mezi rytíři v brnění nahej. Tak si to užijte.;-D

7 0
možnosti
Foto

Takové strašidelné sny.;-D

2 0
možnosti
Foto

Co už by se mi taky mohlo zdát, že jo, trochu toho jídla a koště;-D.

1 0
možnosti
Foto

Napomínání holopusých mě nebaví. Naštěstí s návratem roušek do obchodů je začali nosit i u nás.;-) Asi máte hodnou uklízečku, že tu paní nemajzla hadrem.;-D Nebo ještě neměla vytřeno?

1 0
možnosti
Foto

Nu, uklízecí paní šla zrovna vylít vodu a prý si dle suverénnosti té paní myslela, že jsme spolu na něčem domluvený:-).

1 0
možnosti
Foto

Ty máš teda sny!;-D Ale s neukázněnou čtenářkou jsi pěkně zametla i bez smetáku...;-)R^

4 0
možnosti
Foto

To víš, když mám po ruce těžké encyklopedie, vzbuzuju respekt.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 510
  • Celková karma 32,47
  • Průměrná čtenost 2190x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik