Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu jedno. Jdete do divadla a musíte mít na puse dvě hodiny roušku, V prodejnách musíte mít roušku a dodržovat rozestupy. Přitom není znám jediný případ, že by se člověk v těchto prostorách nakazil. Pořád se pivní slavnost, kde je namačkáno cca. 2000 osob, bez roušek, víc jak polovina je podnapilá. Hrají rokové skupiny, lidé u podia se hromadně tančí, je horko potí se. Pořádají se další akce, tohle není zakázané. Přitom je prokázáno, že při těchto akcí, kde lidé třeba tančí se covid nejvíce přenáší. To nahoře se zakáže, tohle ne. Tak, co si o opatření vlády mám myslet.

3 2
možnosti
LP

ale vždyť právě ty rockové a tančící akce, které zmiňujete, se omezují.

1 0
možnosti
Foto

Covid-19 je kapénková nákaza a vyžaduje delší kontakt lidí, aby se jeden nakazil, musela by být nakažená osoba blízko vás. A kdyby osoba nakažená byla hodně infekční, vydechovala hodně částici a hodně ji vydechla, je pravděpodobnost, že ten jeden chudák najde svůj receptor se zvyšuje.Coronavirus je shluk proteinů, jež v sobě udržuje vodu a proteiny. Pokud jej v teplém počasí vyplivnete, než dopadne na zem odpaří se uschne. Nemůžete covid získat vzduchem. Nemůžete covid získat dotykem. Naše pokožka je součástí imunitního systému. Proti viru máme na pokožce proteiny, které trčí nahoru. Vir, který se vám dostane na pokožku vir se nalepí na proteiny a proteázy začnou vir žrát.

1 1
možnosti
JD

Jste normální? Co tady píšete za lži?

3 0
možnosti
JD

Lidé to nedodržují, protože přece vědí všechno nejlíp.[>-]R^V

9 4
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří mají to, čemu se říká, kritické myšlení. To znamená, že používají mozek a než něco přijmou za své hledají i jiné informace, třeba od skutečných odborníků Pak je skupina, která věří všemu, co se jim v televizi předloží a co si přečtou z medií, která třeba vlastní Babiš a všemu tomu bezvýhradně věří, aniž by si položili otázku, zda je to skutečně tak, anebo někdo se mě snaží oblbnout

2 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,62
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->