Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Stejně takhle blbě remcá( bohužel) i profesor Pirk, kterého to taky jenom "lízlo". V takových případech mi to hlava fakt nebere.

0 0
možnosti
JN

J34i69ř12í 60N63ě32m94e47c

24. 9. 2020 20:48

Souhlasím s názorem jednoho z lékařů, že nákaza COVIDem je dnes také především "stigma".

Takže super, že známí lidé řeknou pravdu, včetně té o vážnosti průběhu. Za mě mají palec nahoru.R^

0 0
možnosti
TR

Výjimečně s vámi souhlasím. I když píšete to, co bylo již stokrát napsáno.

0 0
možnosti
JH

Obecně o prohlášeních showbyznys celebrit mám hoooodně skeptický názor. Bohužel, mraky lidí zapomenou na selský rozum a v řadě případů jim věří i evidentní pitomost (když to řekli v televizi, tak to musí být pravda). Ještě když se vyjadřují k chování kolegů z branže, ale z prohlášeních k jiným věcem z toho často stříká chudší mysl.

Lucku Bílu považuji za jednu z lepších, kdy její vyjádření mají hlavu, patu i rozumný obsah.

0 0
možnosti

Chřipečkáři a rouškofobové se covidu bojí natolik, že před tím schovávají hlavy do písku - a nebo ona bagatelizace je ten písek, do kterého oni hlavu strkají, aby nemuseli myslet na jiné, pro ně závažnější věci.

0 0
možnosti
Foto

... pokud by to bylo tak bezpečné přece by nám neuzavřeli hranice třeba Němci . To jen pro ty chytré s rýmičkou bez roušek.

1 0
možnosti
BH

Není nad osobní zkušenost. Někdo zkolabuje při pomyšlení na možnost nákazy a jiný v euforii ze zvládnutí ultranebezpečné smrtelné nemoci předává svou vlastní zkušenost. Je dobré mít oboje informace.

1 0
možnosti
GH

G66e79o34r66g74e 52H63o74l13y

21. 9. 2020 19:36

Desive je, jak malo se vi o sireni toho virusu :

https://globalnews.ca/news/7348060/coronavirus-cdc-airborne-transmission/ ...je videt, ze stale se o tom virusu moc nevi

1 0
možnosti
TK

Je zajímavé, jak moc lidí, které Covid děsí, se všude kolem pohybuje, ale jak oni sami říkají "obyčejná chřipka" je dávno zvládnuta a nelze to proto porovnávat. Velice by mne zajímalo, kolik těchto "uvědomělých občanů" nosí a hlavně nosilo v posledních letech, půl roku roušku, jen kvůli tomu, aby nenakazili své spoluobčany "obyčejnou" chřipkou, která si i letos, stejně jako každý rok, vyžádala mnohem více mrtvých, než Covid!! Pokud tak nečinili, tak nemají právo kritizovat nikoho, kdo se snaží obyvatele veřejně chránit od paniky, která je vyvolána v drtivé míře sdělovacími prostředky.

3 0
možnosti
ŠN

Mínus za nepravdivá data. Letos chřipka má velmi málo obětí, rozhodně méně než COVID. A ani skoro žádné oběti mít nebude. Opatření proti COVID fakticky zamezí šíření chřipky.

0 0
možnosti
Foto

Ano, jen Kroupa je etalon chytrosti...

Ono nakonec poumírá více lidí na následky hysterie kolem covidu, než s covidem... úmrtí NA covid se totiž neevidují...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám