Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Ono, paní Konečná, politika byla a je svinstvo ať se dělá v SA, USA, Rusku, Číně, Turecku nebo v EU. Vy jste v tom europarlamentu takový pěšáček, který se zde může vypsat, ale věci se dějí mimo vás. Jako příslušnice KSČ navíc ještě musíte držet stranickou linii a to je pro slušného občana naprosto nepochopitelné pohybovat se v takové společnosti.

1 0
možnosti
JL

Když zvážíme, že Česko, nemající téměř žádnou obranu, může být jen zlikvidováno Ruskem nebo Čínou (jadernými raketami), jako jediný momentálně potenciální protivník je tu Turecko - jehož invazi do Evropy nejsme schopni bránit - jsou dvě možnosti: 1) zrušit armádu 2) Začít zbrojit. - Sice tím nic moc nezískáme, ale aspoň nebudeme vypadat jako totální ignoranti.

0 0
možnosti
JK

Nemáte ráda USA, GB, EU a ČR jedině jako svazový stát Ruska, přitom na výhodách parazitujete. Jak známo, vaše partaj jen čeká na možnost dostat se znovu k moci a s užitím hrubé síly je počítáno. Pak to pro vás bude ještě lepší a pro nás zase ostnáč a gulagy.

5 0
možnosti
Foto

Nějak zapomínáte na Rusko, které vyrábí zbraňové systémy a obchoduje s nimi velmi čile.

9 0
možnosti
LF

L33u36k43a90s 92F25i87k57r

16. 9. 2020 19:37

A ruda Cina take, i KLDR co ji tak KSCm miluje pomaha Iranu s jadernym a raketovym programem.

0 1
možnosti
Foto

Jenže zdravotnictví, milá Kateřino, je ve slepé uličce. Čím víc peněz do něho dáme, tím budou lidé zdravější, budou žít déle a bude nás čím dál tím více. Kde vezmeme na důchody pro stoleté důchodce? Podívala jste se někdy, kolik lidí už letos přibylo na Zeměkouli V době strašlivé coronové pandemie? 100 milionů.

1 0
možnosti
BJ

To jsou ale ubohé argumenty

0 1
možnosti
Foto

... píše členka partaje, která v minulosti v době své největší "slávy" vyzbrojovala kdejakého obejdu od Asie až po Jižní Ameriku... Co se USA týká, tak i kdyby výdaje na zbrojení ještě zvýšily, tak to stále nebude znamenat, že díky tomu jejich vlastní lidé budou žít z ruky do huby. To takový Putin a spol. klidně zbrojí na úkor životní úrovně svých vlastních lidí... Ty brďo, to nevymyslíš...

15 0
možnosti
Foto

A nevyplývají snad současné nepokoje v USA z toho, že jejich vlastní lidé žijí z ruky do huby. O čem vypovídá masivní poskytování potravinových poukázek? Atd.

0 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik