Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Jo, je to přesný zhodnocení naší kafkárny, přesný...

14 3
možnosti
Foto

Tak nějak R^

A to si Vystrčilovi ten Tchajwan ani pořádně neprohlédli (protože byli v podstatě v karanténě).

15 2
možnosti
JK

Ano komunistická představa pracovní cesty je poněkud jiná. Není divu, že ten krvavý režim padl.

2 1
možnosti
Foto

Pane Vondráčku, váš rádoby vtipný článek má několik vad na kráse. Předně, pan Vystrčil nikde nehovořil o vaší páteři. Ani o páteři žádného konkrétního občana. Byla to metafora, upozornění na fakt, že díky Vašemu presidentovi, a předsedovi vlády, díky komunistům, které jste si zvolili demokraticky do parlamentu, se Česká republika poslušně sklání nejen před Čínou, což dokázal hradní kancléř, když poslušně nacupital jako pejsek k velvyslanci této bolševické země a podal mu ponížené hlášení o tom, že zeman Vystrčila na Hrad už nepozve, ale jak dnes ukázal i váš předseda vlády, tato se sklání asi i před ruskou hrozbou, když Babiš odmítl účast Běloruské opozice na schůzce V4.

To že neznáte podnikatele, kteří s Vystrčilem na Taiwan jeli, není vaší chybou. Znáte snad všechny firmy a podnikatelské subjekty v zemi. Pravděpodobně se jednalo o ekonomy, bankovní úředníky a podobné manažery. Pan Vystrčil na Taiwanu nepomlouval ani vašeho presidenta ani nikoho. Víte on je teď v Česku takový zlozvyk. Považovat kritiku za pomluvu. Mistr světa v tom je samozřejmě pan Babiš, kterého "nikdo nemá rád" a přitom on je přece tak čestný člověk. Jak sám říká. Že mu to nikdo nevěří je druhá věc.

18 14
možnosti
JV

1. Moje páteř je taky metafora

2. Kritizovat vládu a prezidenta může a dokonce má jako člen opozice. Nikoliv jako představitel státu na oficiální zahraniční návštěvě.

3. Já se před žádnou Čínou nehrbím

4. Vůbec jste nepochopil o čem jsem psal

5. Založte si blog. Jste dobrej

3 2
možnosti