Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P47a35v91e78l 73V32é10b48r

11. 9. 2020 7:14

No, možná mají někteří rovnou páteř, vy ale, pane autore, ne.

9 10
možnosti
PK

Já jsem si vždy myslel, že cesta pana V. je obchodní mise s podnikateli, která je pro vylepšení našeho byznysu, ale v diskusi je to prezentováno jako hrdinná mise, která měla připomenout, že nebudeme poklonkovat vražednému systému.

Tak si myslím, že by bylo fajn podívat se jak na to hledí další země Evropy tak například:

-návštěva čínského ministra zahraničí v Itálii, která se jako první velká západní ekonomika připojila k iniciativě pásu a stezky;

- návštěva v Nizozemí, kde proběhlo jednání o podpoře reformy WTO i vytvoření námořní „rychlodráhy“;

- v Norsku, kde projednávali dohody o volném trhu;

- ve Francii, kde Wang-I mimo jiné v projevu na Institutu mezinárodních vztahů hovořil o stabilizaci globální ekonomiky po pandemii nebo o urychlení bilaterální dohody o investicích, - návštěvu v Německu, kde formuloval pět bodů spolupráce Číny a EU... - zároveň bez povšimnutí „demokratických“ médií probíhala oficiální návštěva vedoucího komise pro mezinárodní vztahy Komunistické strany Číny v Řecku a Španělsku. Všechna zmíněná jednání proběhla ve znamení kooperace v oblasti zelené a digitální ekonomiky

7 3
možnosti
JK

No jo, je vidět, že se Čína snaží, plno vzletných projevů a slibů a když má dojít na realizaci, tak je tam vždy nějaký háček. Ten zásadní je absolutní nevymahatelnost práva. Příkladem jsou naše šmejdské roušky, nebo i Petrof.

Jo a Itálie bude na své prvenství v té stezce ještě dlouho vzpomínat u hrobů zemřelých na čínský virus. Jo něco za něco, tak to s Čínou chodí.

10 3
možnosti
JK

Někdo se muže vzchopit a páteř narovnat, někdo ne a ne k tomu sebrat odvahu a někdo to udělat nemůže, protože ji nemá. Ti poslední pak hledají opodstatnění pro své hrbení, ani moc nevymýšlí přeberou propagandu co se jim hodí k postoji, spíš k pokleku. Vůbec je netrápí, že jsou ti nepodstatné blbosti na odvedení pozornosti, smyšlené konstrukce, ohýbání skutečnosti, nebo rovnou lži. Copak je asi naší oficiální politikou a co z toho bylo porušeno?

Dlouho jste váhal, no a nakonec stačilo dát 3-4 odkazy a bylo by to, opisovat umí kde kdo, jestli schopnost vlastního názoru nevychází z té rovné páteře, vy vlastní názor nemáte.

6 4
možnosti
PK

No u nás ve vísce taky nikdo " Vražedným režimům" nefandí ani před nimi nepoklonkuje, jak zde napsal jakýsi pán. Ale většina se domnívá, že když už zde cosi jako senát existuje, tak by měl pracovat a řešit domácí úlohy, kterých je zde dosti .......a jinak Tina T. to napěla jasně....;-D

4 2
možnosti
AM

A66d62a34m 94M79a92l71ý

11. 9. 2020 6:13

Autorovi se páteř jen tak nenarovná. Asi ji ma rád pěkně ohnutou. A hlavu s vyplazeným jazykem držet blízko čínských polobotek.

Každý dle svého gusta. Někomu vražedné režimy imponují.

10 7
možnosti
Foto

Tak proti cestě Vystrčila nejvíc hysterčí komunisté a různí "vlastenci", kteří si pod pojmem vlastenectví představují ustupování čínským výhrůžkám, souhlas s vyhrožováním Číny na adresu předsedy Senátu a líbání čínských rukou s vděčnosti za vylhané a neexistující investice.Lidé jako Vy nikdy mít rovnou páteř nebudou,ale to je pouze Váš problém....

16 7
možnosti
PK

Omyl, jsou proti ní i právníci a lidé, kteří právní stát a jeho chování reflektují ....

5 4
možnosti
MS

"Vyrazil do země, kterou uznává jen 15 zemí. Patnáct zemí, o většině kterých náš občan v životě neslyšel....."

Takže jste nám ukázal vaši představu demokracie. Hlas těch 15 malých zemí pro vás očividně nemá tu správnou demokratickou váhu, abyste se tím vůbec zabýval. To jste tím myslel?

Někdy si říkám jestli autoři podobných článků píší vsedě, nebo v předklonu.

8 4
možnosti
Foto

J40a35n 87P15e77c98h25a

11. 9. 2020 1:35

Tak jste si ulevil, je vám líp?:-)

7 7
možnosti
PP

Vaše páteř je vaše věc. Není vaše chyba, že vám nikdy nikdo nevysvětlil co je hrdost a čest. Jen proto jste schopen napsat takový článek.

12 13
možnosti

Zjevně má autor víc hrdosti a cti než Vystrčil a ti, co mají orgasmus z toho, že se mu podařilo "tak trochu" vytrollit Čínu :-)

10 8
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik