Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Bílá .. ts, taková nuda! Barevná kombinace, ta je in. Můj manžel na sluníčko moc neleze, nedělá mu (na rozdíl ode mne, slunečního kolektoru) nijak extra dobře a když už obnaží výjimečně těleso, musím jít stranou, abych se mohla smát nahlas - holá leb, ruce od lokte dolů, nohy od kolen dolů jako ašant, zbytek super ultra extra běloba ;-D

Jezdíme do Maďarska do termálů a když vidíme rodiče skotačit s dětmi ve vodě či na hřišti, je to vždy tatínek, maminky sedí nasáčkované kolem bazénů a vedou hovory. A musím říci, že tak úžasná otcovská trpělivost s dětmi se jen tak nevidí.

0 0
možnosti
Foto

no jo, já vím, že je bělob nuda, ale co s tím, žejo:-)

0 0
možnosti
MV

Blog Blog stejně. Jak jsem mezi lidma - zpozornim a všímám si... V minulých dnech jsme užili kopačky v přírodě kolem Liberce. Moře to nebylo, ale užili jsme to se stellou do aleluja. Fajnovy dny přeju a dodatečně gratukacka k svátku.

0 0
možnosti
Foto

Když píšeš o bělobě...sem si vzpomněl na historku z vojny. Když jsme byli na cvičení v poli, v noci nasněžilo, a tak rafinovaný velitel nařídil natřít techniku vápnem na bílo, abychom byli děsně nenápadní. Přes noc zase roztálo, a tak nás měli imperialističtí hrdlořezové jako na dlani na sto honů:-)

1 0
možnosti
Foto

jo, historky z vojny, ty k lepšímu dát nemůžu:-)

0 0
možnosti
DV

D51a97v96i98d 86V40l24k

17. 8. 2020 9:31

Já jen doufám, že manželku taky podobně neuzurpuji.Taky se jí vždycky ptám, kdy půjde do vody?? A ona nejde, třeba nikdy:-)

1 0
možnosti
Foto

u tebe rozhodně nepředpokládám zaječí způsoby, buď v klidu :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 435
  • Celková karma 28,88
  • Průměrná čtenost 1230x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik