Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Když jsem shlédl OVM s pí Distalovou, zarazilo mě, že toho nefunguje víc, než jsem se obával i pomyslet. Fajn dny vinsuju z výletu na sever.

1 1
možnosti
DS

Mně spíš poděsilo, že i ona, která, ač je taktéž z ANO, doposud mluvila rozumně, už si taktéž oslovila tu rétoriku. Nekonám, ale mluvím, tedy jsem. To, co se (namnoze náhodou či přičiněním jiných) povedlo, to je moje (ehm vlastně naše) zásluha, to, co se nepovedlo (zcela zákonitě) je dílo někoho úplně jiného skrz naskrz shniého.

0 0
možnosti
MB

S virem si nevíme rady, on si žije, mutuje. Cesta prvotní izolace, nic nevyřešila. Bacil si žil dále. V rozvolnění - Pohodlně přeskákal na neodolné organismy. Uznávám neznalost "Co vlastně dělat" ? - Nabídnutou oběť - ekonomiku bacil přijal a co dále ? Je to mega komické, s kasáním se Vlády- Jsme příkladem,. národy se od nás učí ! Sláva tomu, který zachránil mnoho životů ! = Piár, kecy. žvanivost. Prodavačky - dobrý model - Furt ve styku s lidmi - Zdravé , imunní, jak je to možné ? Vyhláška bude - Bacil se ulekne a zmizí sám od sebe - Přirozená promořenost s odolností ... :-)

0 0
možnosti
LH

Zapnula jste si e-roušku?

0 0
možnosti
BM

Karanténa může být jakkoliv chytrá, pokud jsou lidé nezodpovědní tak stejně nepomůže ani vaše kritika.

5 0
možnosti
Foto

no, ten případ nakaženého syna policisty a rychlost, s jakou ten případ zmizel z médií dost napovídá o kvalitě provádění tzv chytré karanteny.

Ano, na vině jsou nezodpovědní lidí, ale spíše na straně institucí, které mají tzv chytrou karantenu na starosti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.