Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ne neměl, europoslanec s platem kolem 8 tisíc EUR by skutečně měl řešit poněkud složitější problematiku a zejména a především hájit zájmy lidí v této zemi....

0 0
možnosti

Chápu členy LGBT, že když chtějí být součástí společnosti, mají možnost bavit se o společenských tématech, jako jsou vztahy, partneři apod.

Na druhou stranu menšiny (ať už je rasová, národnostní, sexuální, zdravotní) jsou mediálně prezentované jako věčně nespokojené oběti -fóbní majority. Urazit je může cokoliv. Navíc gay prezentující se v průvodu není nic, co by většina chtěla mít v přízni. Přitom to nejsou typičtí reprezentanti komunity.

Gayové a spol. buď zapadnou do normálu a bude s nimi jednáno jako s normálem (tj. nikdo nebude řešit, s kým spí), nebo se budou prezentovat výstředně a podle toho budou hodnoceni. Toto se netýká jenom LGBT, ale všech výstředních jedinců. Jenže oni se často chtějí chovat výstředně a zbytek světa má tleskat.

10 1
možnosti

Přesné ! Velmi přesné.

2 0
možnosti

presne v tonu Vasi posledni vety jsem odpovedel i ja panu Zdechovskemu

az budou mit vsichni lide v cesku v teto situaci rovne podminky, nebude muset pan Zdechovsky a lidi v jeho partaji resit, kdo s kym spi

2 1
možnosti

J75a12n 95J51a38n18u74š72k33a

10. 8. 2020 15:54

jake rovne podminky?

1 2
možnosti

J61a78n 16J72a76n79u21š42k79a

10. 8. 2020 15:26

na reseni kdo s kym spi je prece bulvarni tisk

0 0
možnosti
Foto

LGBT komunita se veřejně domáhá politických řešení různých situací a vztahů, no a pan Zdechovský je politik. Co ještě je třeba dodat?

7 0
možnosti

pane boze....LGBT komunika se verejne domaha politickych reseni situaci a vztahu? ja vim, je horko...

3 3
možnosti

J22i21ř74í 57F58o37g60e94l

10. 8. 2020 13:11

Vy jste ještě ze Zdechovského pondělků nepochopil, že je spasitelem?;-)

2 1
možnosti

Tím, že bude pořád řešit homosexualitu, tu tradiční rodinu nezachrání. Jestli si myslí, že se tradiční rodina rozkládá, tak to bude nikoli zásahem zvenčí, ale zevnitř. Patrně ta rodina neměla dost pevné základy, když ji dokáže rozbít manželství a adopce homosexuálů, čili něco, co nemá na vztahy v rodině vliv. Ostatně manželství se rozcházejí i bez přičinění LGBT. Nemůže tedy vinu házet na ostatní.

Pokud ji chce podporovat, ať to dělá jiným způsobem, než zákazy, nepovoleními a pomluvami.

3 2
možnosti

Je to stejné jako s Ruskem a Čínou. Ohrožují nás? Jenže politici s médií se snaží nastolit atmosféru, abychom se ohroženě cítili. Jinak bychom nemohli nakupovat zbraně a prosit mocnosti o ochranu. Proč hledat chybu u sebe, když to můžeme svést na vnějšího nepřítele?

2 1
možnosti

Pan Zdechovský asi pochopil, že lidi přitahují více vyzývavé titulky, někdy je potřeba přitáhnout pozornost občanů k tématu i za cenu přehnaných vyjádření (ale zase se to nesmí přehánět moc). Vzhledem k masivnímu počtu bisexuálů (nebo i pansexuálů), kteří se veřejně převádějí a své slabší stránky vnucují jako vzor silných stránek, proč by se nemohli např. v ulicích prezentovat homosexuálové. Já si někdy myslím, že úplně nejlepší variantou je, když se člověk může nerušeně mezi 22. - 6. hodinou ranní vyspat ať s někým (třeba medvídkem Pú) nebo docela sám. Hlavně ať si v uvedenou dobu ty hlučnější typy dají pohov. Jinak jsem pro toleranci a p. Zdechovskému fandím, mezi křesťany (vč. užších církevních kruhů) vítám svobodnou diskusi a svobodné vyjadřování názorů (které se nějak vyvíjejí, tzv. pravda není vždy jediná, v historii lidstva se místy přetváří (i do opaku původních oficiál. tvrzení), já sama jsem konzervativnější, spíše věřím na to, co obstálo více staletí, ale ani to nelze brát vždy stoprocentně.

0 0
možnosti

Cítím silný rozpor Vaší věty : "Je mi úplně jedno, kdo s kým spí, kdo s kým žije, kdo s kým vychovává děti a zcela obecně, kdo je kdo.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=755508";

a obsahem článků o lidech a o politice které publikujete. Pokud byste psal jen o počasí, zvířatech nebo vodních tocích - věřil bych Vám. Takto Vám uvěřit nemohu. Zdá se, že Vám to účelově jedno není jen v tomto speciálním případě, který je aktuálně "na tapetě".

2 0
možnosti