Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Není u nás aktuální GLM ?

0 0
možnosti
JR

J67a14n 55R42y65c20h34l89i97k

10. 8. 2020 16:42

Boj proti bílému kolonialismu: Výborný

Boj proti rasismu a utlačování dle nové intersekcionální marxistické definice: Výborný

Sofistika a kreativní nakládání s historickými fakty: Dobrý

Kontakt s realitou: Minimální

2 0
možnosti
VB

No vidíte, Libanonci podepisují petici, aby se vlády ujala znovu koloniální Francie, Alžířané utekli za svými kolonizátory do Francie, jak rádi Angolané emigrují do Portugalska a jak na ně vzpomínají. Celá dnešní migrační vlna je potvrzením nadvlády naší civilizace. My neutíkáme k nim (kromě nějakých zločinců), ale oni k nám. Tím je řečeno vše. Ne, Evropa se nemá za co stydět.

Já se zase cítím diskriminován rezidenčním parkováním. Segregace ve školách, kinech a městské dopravě podle pravidla „only for white“, byla považována za rasismus. Přiznání nadřazenosti v parkování v podobě „pouze pro Pražáky“ prý není diskriminací.

2 1
možnosti
LH

To nejde dočíst, to je opravdu rasistický výplod

13 0
možnosti
ZH

Tak jsem se snažil přečíst si to celé, ale ono to nejde. Ztráta času.

Tak hlavně, ať je pan Horner zdravý, ať mu chutná a asi nejlepší bude, když bude psát do šuplíku a věnuje se nějaké fyzické práci.

Ty jeho bláboly nestojí za reakci.

16 1
možnosti
Foto

Když už nejste schopen vyplodit souvislý a navazjícísled myšlenek, mohl byste alespoň kolegy jmenovat slušněji "Hornere",

17 1
možnosti
TK

"Rasismus sílí a bude sílit. I to si můžeme od Šichtařové přečíst. A je to její podprahové sdělení."

Jaké podprahové sdělení, vždyť to má v titulku. ;-D

Vy jste pro mě taková paní Šichtářová, ale z opačné části spektra. :-) Zastáváte extrémní názory, které si zpravidla mohou dovolit zastávat pouze bezdětní. kterým logicky nezáleží na budoucnosti jejich "vlastní krve". Ano, černoši, obyvatelé kolonií, atd. mají startovací čáru díky minulosti posunutou vzadu. Proč? Protože život je boj, historie člověka je historií válek, bojů o zdroje, soubojů ideologií a náboženství. A protože muž v minulosti silou ovládal velkou část světa, má nyní náskok. Kdyby nevyhrál bílý muž, byl by svět rájem? Ne, vyhrál by hnědý muž s půlměsícem, nebo jiný muž, nebo třeba jiná žena. Chcete snad tvrdit, že se svět včera změnil? Že už velmoci nebojují o nadvládu nad světem? Že nastává nějaký globální komunismus, ve kterém se dobrovolně bohatí mají rozdělit s chudými, a to jak na úrovni států, tak na úrovni jednotlivců?

5 0
možnosti
MH

Milý autore. Opravdu nevím, co si mám o tobě myslet. Psát a číst evidentně umíš, ale co se ti to stalo s hlavou, je pro mě velkou záhadou. Tak držím palce, ať to nezačne bolet(myslím tím tvé myšlení).

10 1
možnosti
ZZ

Pan Zdenek Horner získává cenu největší blábol dne !!!

R^R^R^

17 0
možnosti
JD

Bez toho Pana, sám se chová jako hulvát.

3 0
možnosti
AJ

Už ten začátek, že u vsech obchodu se automaticky předpokládá že je majitel bílý. To je blábol jak s příručky mladého aktivisty

14 1
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,40
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik