Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P91e85t81r 87N97e96d44o40m71a

11. 8. 2020 11:02

"Protože bílá rasa přinesla do dějin lidstva nejagresivnější formy rasismu. Rasismus totiž opravňoval velmoci ke kolonizování zemí." ....kroniky portugalskych vyparv do Afriky ze 15.stoleti hovori jinak. Kmeny a komunity v Africe vedly navzajem genocidni valky. Jak by se Aficane chovali na jinych kontinentech nelze predjimat, pac tam nebyli schopni doplout.

9 0
možnosti
MM

"Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=755471";

Takze vlastne takovy neuzitecny clovek

9 0
možnosti

Čili sebenenávistný zoufales se zpackaným životem, který utíká do bludů jako alkoholik do opilosti :-)

3 0
možnosti
SR

První nápisy BLACK OWNED se objevily v době rabování. Můžete si pustit nějaká videa z LA, kde v řadě vyrabovaných obchodů bylo několik nedotčených s tímto nápisem.

6 0
možnosti

Každý váš další článek je větší a větší hovadina, kam to hodláte dotáhnout ???

16 0
možnosti

1. je to paní Šichtařová!

2. váš článek je plný lží. Např. paní Šichtařová není v Trikolóře.

3. nejspíš porušujete čtvrtý bod kodexu blogera.

21 1
možnosti
JS

J39a28n 83S79o39u54č65e86k

11. 8. 2020 6:53

Pane autore, raději si ještě jednou přečtěte, jaké nesmysly jste napsal. Apropo, Vy jste třeba na vietnamském obchodu viděl nápis "toto je vietnamský obchod"? Není ono obchodování a podnikání vůbec, založeno spíše na píli než na barvě pleti? A mimochodem, proč píšete ve slově černoch velké Č? myslíte tím snad někoho, kdo se tak jmenuje nebo jen neznáte pravidla českého pravopisu?

23 0
možnosti
PJ

Obhajoba rasismu v jakékoli podobě je neuvěřitelná, "A dnes, kdy by měli bílí zakusit, jaké to je být jen nějakou rasou..." mi připomnělo dobu ne tak dávnou, by měli buržousti a kulaci zakusit (a taky zakusili), jaké to je být dělnickou třídou. Jak vidno, ti, kteří tento proud zvou neomarxismem, mají pravdu. Vždy jde o to, najít/vytvořit "utlačovanou" menšinu a tu použít k napadení systému. "...černoši se dopracovali do bezvýchodných ghett" a proč se žlutí nedopracovali do bezvýchodných ghett?

9 0
možnosti
Foto

Bílí se nebojí, že s nimi bude nakládáno jako s otroky a budou diskriminováni. Oni to ví jistě - viz obrácený rasizmus v JAR, násilná konfiskace majetku bílých v jiných afrických zemích a následný rozvrat ...

6 0
možnosti
ZH

Obrácený rasismus je, když třeba někdo vystupuje proti vlastní rase (jako třeba autor blogu). V JAR panuje normální rasismus ze strany černochů vůči bělochům.

0 0
možnosti
PJ

P60a68v10e76l 15J39a53r51o27š

10. 8. 2020 23:39

Nepamatuji za celé roky, kdy jsem se neudržel reakce na autora, ale článek je tak blbý, že pisatel je totální ...

6 0
možnosti

asi jste měl pokračovat...

0 0
možnosti
Foto

Nedělejte ze sebe kašpara. "Rasismus" je normální. Myslíte si, že kdo je černý, není rasista? A ten nápad s označování obchodů "černých"k majitelů, tak ten je fakt jako kdyby ho vymyslel KKK. To se autorovi myšlenky opravdu povedlo. Hůř už to udělat nešlo.

7 0
možnosti

Buď Zdendův blog je jeden velký trollící projekt nebo už Zdenda má tak pokřivený pohled na svět, že to zavání závažnou psychiatrickou diagnózou :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,62
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik