Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J95a18n 46R24á20ž

7. 8. 2020 15:40

Kdyby pro mnohé mladé nebyla KSČM stranou málo revoluční a její vedení složené s milionářů zcela out, divili bychom se, kolik hlasů mladých by dostala. Mladých, hlásajících se k myšlenkám revolučního komunismu je, a to nejenom u nás v současnosti víc, než je zdrávo. A bude jich přibývat.

Počty členů nových marxistickýchk stran, jako Komunistická strana mládeže nebo Svaz mladých komunistů, či Leninský svaz mladých, jsou alarmující. Zatím jsou roztroušeni, ale jakmile se mezi nimi objeví silná osobnost, může je sjednotit a budou hned ve Sněmovně. Komunismus mezi mladými není mrtvý..

Bohužel.

1 0
možnosti
Foto

A kde je příčina? Nezdá se Vám, že mlaskání některých bohatých je až příliš hlasité, ne-li rovnou odporné? To vadí i mně.

1 0
možnosti
Foto

Ti o něco slušnější komunisté jsou v komunistických stranách. A ti ostatní - všude jinde. A čím výše, tím hůř pro nás.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
PK

Filip nepřitahuje. Ale ani kdyby na jeho místě seděl Skála či Konečná - lepší by to nebylo. Že ani nepřišli třeba s nějakou evropskou verzí - Čína light. Všechno soukromé a nad tím strana.

1 0
možnosti
LF

L31u30k75a19s 70F42i61k38r

7. 8. 2020 0:03

Bit komunisty je IN.

3 0
možnosti
Foto

Naučte se gramatiku: Správně Být komunisty je IN. Rudi Deutsch ve vztahu k NSR prohlásil: "Tento režim nemůže uvést žádný argument, kterým by mohl ospravedlnit svou existenci."

0 5
možnosti
PB

Dobře vyjádřeno, karma.

Co já mám zkušenost, tak 90% komunistů z přesvědčení je tak primitivních, že vůbec netuší o čem kom. ideologie vůbec je. Nikdy z toho nic nečetli, nepřemýšleli a o její podstatě si myslí že je to o tom, aby se všichni měli dobře. A je příznačné, že i IQ většiny z nich se pohybuje těsně nad bodem mrazu. Prakticky mají pouze tři základní funkce jako ždímačka ze 70. let. Přijímací, vypouštěcí a s velkým randálem kývací proces.

7 0
možnosti
JK

Dva ze tří největších masových vrahů historie byli komunisté. Mao a Stalin. Hitler za nimi neměl k této ideologii daleko. Dále všichni Kimové, Pol Pot, Fidel (ten té revoluci aspoň věřil) a mohl bych pokračovat. Všichni tito vůdcové dokázali úplně zničit svoje státy ve jménu komunismu. Po nich zbyla jen bída, smrt, neštěstí. Přesto všechno jsou lidé nepoučitelní a k těmto zrůdám vzhlíží. A spoustu jich známe i z diskuzí na iDnes. Dokud bude myšlenka komunismu (bolševizmu) na této planetě, vždy bude nebezpečí znovuzrození. Snad u nás už brzo komunisté skončí aspoň v parlamentu, rád bych se toho dočkal.

13 0
možnosti
Foto

No tak ČLR není jaksi dnes příkladem zničeného státu. A ti ostatní zkrátka jenom a pouze vzdorovali tlaku Amíků a dalších na likvidaci samostatnosti států, které reprezentovali. Kdyby nebylo zahraničních intervencí, nebyl by ani Stalin, Kimové, Pol Pot a Fidel. Žít a nechat žít. Bez intervence v Kambodž by dodnes vládl tam Sihanuk.

0 5
možnosti
LC

Vy jste poněkud zamrzl v době hodně dávno minulé. Ne, na soudružku Semelovou asi nikoho nenalákají. Ale přečtěte si CV třeba šéfa NATO Stoltenberga (co by za takové CV kterýkoli náš komanč dal), nebo naší/vaši "ministrině" zahraničí EU. A nejsou rozhodně jediní. Jen si neříkají komunisti, ale tah na branku mají rozhodně větší a hlavně chytřejší než nějaká Semelová, resp. než celá současná Filipova parta.

5 1
možnosti
PK

Je to jak kopat do mrtvého pane Bárto....

2 1
možnosti
Foto

Vám zde zdají komunisté mrtví? Já je vidím rozhodovat o naší budoucnosti a doufám, že je to poslední křeč před jejich koncem...

6 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.