Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Každý člověk je v nějakém ohledu menšina a jeho pohled na svět se z nějakého úhlu pohledu odlišuje od většiny. Pokud bychom měli tuto skutečnost u všech lidí reflektovat "obohacením" zavedených standardů, tak podobných věcí jako je další rod nezavádíme pár, ale aspoň milion. Neděje se tak samozřejmě z čistě praktických důvodů a pokud už se nějaký nový standard zavede, tak musí splňovat především tu podmínku, že nesmí přirozeně (tedy ne z donucení) vadit většině.

1 0
možnosti
OU
KK

Úplně by přeci stačilo, kdyby To nebinární Cosi čtvrtým rodem hovořilo se svým psychiatrem.

3 0
možnosti
JS

Kateřinko karma jako vždy.

Víte, já z toho všeho mám takový divný pocit, že svět začíná být někým manipulován a ovládán a to přes tu poslední velmoc, a tou je tisk. Kdo tomu věnuje nepřípadnou pozornost? Tisk, televize, informační servery. A nebojím se říct, že zručně manipulují. A daří se jim to. Jedním z posledním velkým výkřikem bylo to, že ze zločince udělali mučedníka a pravda se někde vytrácí ve zlaté rakvi. A je toho čím dál víc. Kladu si otázku proč? Komu to slouží a prospěje? K čemu to je? ...

3 0
možnosti
Foto

Co se to s tím naším světem děje? Zbláznil se už zcela?

5 0
možnosti
TT

Nojo, no, pravdu díte - jak je ostatně zvykem. Nicméně si neodpustím přidat něco k tomu kozlovi: Na video jsem se podíval a vzpomínal, jak ČSR následovala vývoj ve Svazu s pár lety zpožděním, viz např. o tři roky posunutý konec kultu Stalinovy osobnosti. V 60. letech měli Rusové asi nejlepší čas svého žití pod vládou KSSS - válečná bída byla fuč, Američanům ukazovali z vesmíru dlouhý nos, ale především tam bylo uvolnění poměrů, které přišlo posléze i do ČSR. A k tomu patřila i taková svoboda, že si sovchozník vyloženě dělal srandu z nekritický obdivovatelů Sovětského svazu. Na obou moderátorech i na pozvaném vybraném publiku bylo sice vidět, že dojení kozla nevěří, ale že si netroufnou namítnout ani ň proti tvrzení návštěvníka ze země, kde zítra znamenalo již včera. Dělal z nich ze všech prostě blbce. ;-)

1 0
možnosti
VT

Tak muž je opilý, žena opilá, dítě opilé a čtvrtý rod bude jak - opilú, opiló nebo nějak jinak?

2 0
možnosti
TT

Půjčíme si něco třeba z germánských jazyků, to je zvládnutelné. Čtvrtý rod bude opilü.

0 0
možnosti
PM

Proč by se měl jeden člověk přizpůsobovat milionům lidí? Ať se hezky ty miliony hledí přizpůsobit jemu, a to hned a s nadšením, nebo rozpoutá "vlnu kritiky na sociálních sítích" a bude vymalováno:-/

4 0
možnosti
JK

on pojem "nebinární pohlaví" ani nedává smysl. Binární, znamená dvojčlenný. Buď jsou pohlaví dvě, a pak jsou všichni binární, protože mají pohlaví z dvojprvkové množiny. A nebo jich je jiný počet, a pak jsou všichni nebinární, protože mají pohlaví víceprvkové množiny.

6 0
možnosti
PD

Dobrý článek! R^

Zasloužená karma :-)

15 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS